Kategori: Vurdering

Vurdering av Jucey!

05.mai.2011 @ 18:31 i Vurdering 2 kommentarer

Nå skal du få vurderingen din!


Header: Du har en helt grei header. Liker bildene dine,men du kunne kanskje hatt litt mer tydlige bilder av deg selv?

 

Design: Det er et enkelt og behagelig design! Og det passer også greit til headeren din. Jeg liker også godt at du har meny under headeren din, det gjør bloggen liksom litt mer oversiktelig hvis folk vil lese om spesielle ting. Du har også et søkefelt der folk kan søke opp ting i bloggen din,det er smart!

 

Innlegg/innhold: Du skriver bra,men har ofte/av og til skrivefeil. Det burde du prøve på å ikke ha,for da blir det mye enklere å lese og mye bedre flyt i teksten! Du skriver om det meste egentlig og har som regel med bilder i innleggene dine. Er ikke alltid bildene dine er av så bra kvalitet,hadde vært bedre om du prøvde å få alle bildene dine i like bra kvalitet :)

 

Sammenlagt: Du har en fin blogg. Og siden du bare er 12 år,så er jeg sikker på at du kan utvikle deg og bli enda bedre etter hvert :) Du blogger ca hver dag,og det er bra. Det du kan gjøre bedre er å få litt bedre kvalitet på bildene dine og kanskje prøve å ikke ha skrivefeil(jeg sier ikke at jeg er noe bedre,men du skjønner sikkert?) Ellers har du en bra blogg

Jeg vil gi deg karakter 4-

 

-Hva syns du om vurderingen?

 

-anni1995♥-


Og vinneren ble...

14.mar.2011 @ 19:01 i Vurdering 5 kommentarer

... http://jeanettesl.blogg.no/ Gratulerer! Du gjettet riktig på hva det var på bildet. Svaret var da altså en tøffel. Premien var en vurdering og linking til hennes blogg i 3 dager.

 

-Header: Den er helt grei. Bildene er bra tydelige og det er bra! Jeg personlig syns skriften på headeren var litt forvirrendes,spesielt på bokstaven "N." Noe annet som kanskje var litt"stressende",var at det dalte små snøkorn hele tiden(det nedover hele bloggen)

Karakter: 3

 

-Design: Designet passer egentlig ganske så godt til headeren din,siden det er ganske så like farger! Men jeg syns at fargene ble litt triste, siden det var såpass mørke farger. Viss du hadde fått litt lysere farger så tror jeg at det hadde hjulpet! :)

Karakter: 3/4

 

Innlegg: Sånn som eg kan se det så er der veldig lite skrivefeil,og det er bra! Men du burde kanskje oppdatere bloggen litt flere ganger daglig. Jeg ser at du har 1 innlegg for hver dag, det er greit hvis du ikke føler for å blogge flere ganger. Men jeg ser også at det kan gå opptil 2-4 dager før du blogger et nytt innlegg. Blogg litt oftere,så er jeg sikker på at leserene blir mer intresert! :)

Karakter: 4-

 

Alt i alt: Du har en grei header og design. Det er ganske så mørke farger,så hvis du hadde fått litt farger på så er jeg sikker på at det hadde frisket opp mye! Du skriver bra og med lite skrivefeil. Men du kunne kanskje prøvd å blogger hvertfall 1-2 innlegg hver dag. Da vil leserene dine få mer å lese på også! :)

Karakter:4

 

Stå på videre! :)

 

-Hva syns du om vurderingen?

 

-annis1995.blogg.no

hits