Kategori: Tips

Film anbefaling-Crazy heart

22.jul.2011 @ 22:28 i Tips 0 kommentarer

Jeg og søskenbarna mine kjøpte en film her om dagen som hette Crazy Heart. Det var egentlig en ganske fin film,men var desverre litt treig i begynnelsen. Selve beskrivelsen av filmen syns jeg ikke var så veldig bra!

I Crazy Heart spiller Jeff Bridges hovedrollen som den semitragiske, romantiske antihelten Bad Blake. Bad er en nedkjørt countryartist som har hatt alt for mange ekteskap, alt for mange år på turne og alt for mange drinker alt for mange ganger. Likevel klarer han ikke å motstå fristelsen å få hjelp fra Jean (Maggie Gyllenhaal), en musikkjournalist som oppdager mannen bak artisten.

 

Jeg vil kanskje gi filmen en 4+

-Har du sett filmen?

 

-Anne Britt

Tips til hvordan velge riktig sports-BH

25.apr.2011 @ 17:39 i Tips 2 kommentarer

Heisann!

Jeg leste i bladet Elle i går,da jeg såg et tips om hvordan du skal vite hvilken sports-BH du bør lete etter som jeg tenkte jeg kunne dele med dere:

 

A-cup:

En sports-BH med litt skum i. Den skal gi form og beskytte brystvortene,slik at du ikke får det som kalles runners nipples når stoffet gnager mot huden. Sørg for at BH-en sitter stramt!

 

B-cup:

En kompresjons-BH som presser brystene sammen og inn til kassa. Ikke undervurder ditt behov for støtte,velg gjerne en BH med bryterrygg og stropper som ikke glir. Sørg dessuten for at BH-en ikke er for liten/stram slik at den skjærer deg inn i armhulene.

 

C-cup:

Stroppene og lukningene må kunne justeres. C-cuper omfatter både små kvinner med store bryster og store kvinner med høyere fettprosent,så BH-en må kunne tilpasses ditt behov. Unngå BH-er med for stor utringning,hvis ikke risikerer du bare at puppene hopper ut når du trener.

 

C-cup:

En sporst-BH med en skål til hvert bryst fungerer best. Velg brede,polstrede stropper. Unngå stoff med for mye stretch og BH-er der stroppene sitter langt utpå skuldrene.

 

Håper du kanskje fikk noe nytte ut av dette neste gang du skal finne deg sports-BH :)

 

-Syns?

 

-annis1995♥-

For mye vann kan vere farlig!

07.mar.2011 @ 18:52 i Tips 2 kommentarer

Heisann!

I sted kjøpte jeg meg bladet [mag.]  Der fant jeg litt info om vann faktisk,som virker for å vere litt nyttig. Så jeg tenkte jeg kunne dele med dere!

 

7 VANN MYTER:

Presser du ned glass etter glass dagen lang, i håp om sunnere kropp,forbedret konsentrasjonsevne og et lengre liv? Vel, vann er som tran. Det kan bli for mye!

 

Jeg bør drikke minst to liter om dagen

-En gjennomsnittsperson trenger rundt 2.5 liter væske om dagen, og omtrent en liter av dette får du gjennom maten du spiser. Selv ost består av 60% vann. Regulere inntaket ditt etter aktivitetsnivå.Fargen på urinen din bør være svakt strågul. Er den mørkere bør du drikke mer,er den helt gjennomsiktig bør du drikke mindre.

 

Drikker jeg mer vann får jeg finere hud

-Nei,dette vil ikke ha noen synlig effekt. Huden er organet som rammes helt til sist av dehydrering, faktisk synes det ikke på huden før du er døden nær. Det er det ytterste laget som bør tilføres fuktighet når huden føles tørr.

 

Man kan ikke drikke for mye vann i varmen

-Det kan man faktisk. Det amerikanske forsvaret har satt en grense på elleve liter om dagen i ekstrem hete, etter at tre soldater døde av overhydrering. Det overdrevne vanninntaket trekker ut livsviktige salter fra organene,som kan føre til dødelige hevelser i hjerne og lunger. Dette er et marginalt problem, for kroppen klarer i de fleste tilfeller ikke å innta slike mengder.

 

Jeg kan gå ned i vekt ved å drikke mer vann

-Et glass vann før maten fyller for så vidt opp litt i magen, men har ingen slankeeffekt i seg selv.

 

Jeg får forbedret konsentrasjonsevne av å drikke vann

-Har du for lite væske i kroppen går det utover konsentrasjonsevnen.Mer vann enn tilstrekkelig, gjør deg ikke mer konsentrert.

 

Jeg får bedre fordøyelse når eg drikker masse vann

-For lite vann kan føre til treg mage. Vannholdig mat er et godt triks. Er du ekstremt tørst over lengre tid selv om du drikker mye, kan det være et tegn på diabetes,og du bør kontakte lege.

Vann ser jo veldig fristende ut da! Lett å drikke for mye av det

 

Her var da litt info om vann. Håper du kanskje fikk nor nytte ut av det! :)

 

-Hva syns du om infoen?

 

-annis1995♥-

hits