Kategori: Meninger

Har du noen gang følt...

26.jul.2011 @ 22:49 i Meninger 3 kommentarer

...at du savner noe, men du vet ikke hva du savner. Du bare kjenner den sterke savnfølelsen?

At du føler deg helt tom innvendig og du kjenner at noe mangler. Du kan ikke helt si at du savner den eller den personen,du bare kjenner savnet! At du kan sitte å bare stirre ut i luften samtidig som du kjenner en vond følelse inni deg, som du ikke kan forklare!

Du bare kjenner at det gjør vondt...så inderlig vondt!

-Har du noen gang følt noe sånt?

 

-Anne Britt

De vansklige ordene

22.mai.2011 @ 17:09 i Meninger 12 kommentarer

Ingen kan ta tilbake

ord som ble sagt for hardt.

Farlige stener som ruller

nedover fjell i fart.

 

Stener som ruller,river

flenger i grus og jord

Sårene blør i hjerter,

rammet av harde ord.

 

Kast ikke skarpe stener.

Følsomme hjerter for mèn.

Etterpå ligger blomster

knust under grus og sten.

 

Jeg syns dette diktet egentlig gir veldig mye mening! Min mening av diktet,eller sånn som jeg oppfatter det er vel at du skal være forsiktig med de ordene du sier. Du kan ikke ta til bake vonde og harde ord som du har sagt, folk kan bli veldig såret og få varige mèn av det du har sagt!

Jeg syns at folk kanskje burde tenke litt over dette diktet,og ikke minst tenke over hva vi sier. Håper dette diktet kanskje fikk noen til å tenke. Det fikk vertfall meg til å tenke!

 

-Hva er din mening om diktet?

 

-annis1995♥-

Er så lei sånt,det kommer jo hele tiden!

02.mai.2011 @ 19:58 i Meninger 4 kommentarer

Heisann!

Har du merket at egentlig på hver eneste nettside du er på,så er der en eller annen slags reklame? Og en del av de er ganske så irriterendes! Spesielt de reklamene som er skikkelig store og står å blinker for harde livet! Jeg har sett en del av disse i det siste:

 

Jeg mener,hvem tror på det der? Det meste får du jo bare virus og rusk på dataen din av! 

Jeg pleier hvertfall ikke trykke på sånne,og annbefaler det heller ikke til dere.

 

-Trykker du på sånne?

 

-annis1995♥-He`s dumb enough to walk away!

12.mar.2011 @ 22:25 i Meninger 1 kommentar

 

-Syns?

-annis1995♥-

Hvorfor er DET så viktig?

26.feb.2011 @ 20:46 i Meninger 5 kommentarer

Heisann!

Jeg satt å leste Donna og Sara sin blogg i sted. Og jeg må si at jeg har aldri blitt inspirert av å lese en blogg før! Jeg ville bare lese mer og mer og mer! Helt utrolig bra blogg♥ Jeg er vertfall deres nye faste leser!

 

Men over til overskriften min, "Hvorfor er DET så viktig?"... Du lurer nok på hva jeg mener med det,og her kommer forklaringen,hehe.

Jeg kom til å tenke på dette når det gjelder forhold,drømmekjæreste og ikkje min det at man skal vere så fryktelig perfekte! For nå for tiden så syns jeg at det er så veldig fiksert på at du skal finne drømmetypen/dama.Hun/han skal vere sånn og sånn,se sånn og sånn ut osv...Drømmegutten for en jente er vel kjekk,brun,sixpack osv og hos guttene er det bra utsene,bra kropp,store pupper osv. Jeg tviler litt på at de fleste finner seg den virkelige drømmetypen/dama,ut i fra utsenet tenker jeg da,sånn som jeg sa her!  Også blir vi jo bare påvirket av magasin,tv,internett osv til hvordan den perfekte kropp,person skal se ut. Noe som jeg personlig mener bare er noe tull!

Men det som jeg syns er så domt med dette er det at vi ungdommer også begynner å se mer og mer på utsenet til hverandre. Og det kanskje spesielt når det kommer til kjæreste. For hvem vil vel ha en stygg kjæreste? Men så er det så mange som glemmer det viktigste(syns jeg),personligheten! For personligheten til en person ha jo mye å si i et forhold. Hvilket som helst forhold faktisk! Greit nok at det er et stort pluss om personen er kjempepen,det syns jo jeg også! Men jeg syns personligheten teller dobbelt så mye! Jeg kunne aldri tenkt meg å hatt en kjæreste som var rålekker men som ikke hadde noe særlig fin personlighet,aldri! Da hadde jeg faktisk heller valgt å ta en som ikke var såå fin men heller hadde det gode i seg.

 

En kjæreste skal kunne vere open til deg, behandle deg fint, ikke tøffe seg forran kompisene sine og han skal elske deg for akkurat den du er!

Så hvorfor skal vi pynte oss sånn,prøve å vere så fine hele tiden...? Når du mest sansynlig uansett vil komme til å finne deg en som elsker deg for akkurat den du er! "Du trenger ikke ytre skjønnhet når du har indre", tenk litt på det! :)

Jeg sier bare: Vær deg selv,det er ikke den ytre skjønnheten som teller,når det kommer til den siste biten!

 


Dette er jo selvfølgelig bare min mening!

 

-Hva syns du?

 

-annis1995♥-

 

hits