Arkiv mned: juli 2011

Edited photos

30.jul.2011 @ 14:21 i Bilder 6 kommentarer-Syns?

 

-Anne Britt

Har du noen gang følt...

26.jul.2011 @ 22:49 i Meninger 3 kommentarer

...at du savner noe, men du vet ikke hva du savner. Du bare kjenner den sterke savnfølelsen?

At du føler deg helt tom innvendig og du kjenner at noe mangler. Du kan ikke helt si at du savner den eller den personen,du bare kjenner savnet! At du kan sitte å bare stirre ut i luften samtidig som du kjenner en vond følelse inni deg, som du ikke kan forklare!

Du bare kjenner at det gjør vondt...så inderlig vondt!

-Har du noen gang følt noe sånt?

 

-Anne Britt

Film anbefaling-Crazy heart

22.jul.2011 @ 22:28 i Tips 0 kommentarer

Jeg og søskenbarna mine kjøpte en film her om dagen som hette Crazy Heart. Det var egentlig en ganske fin film,men var desverre litt treig i begynnelsen. Selve beskrivelsen av filmen syns jeg ikke var så veldig bra!

I Crazy Heart spiller Jeff Bridges hovedrollen som den semitragiske, romantiske antihelten Bad Blake. Bad er en nedkjørt countryartist som har hatt alt for mange ekteskap, alt for mange år på turne og alt for mange drinker alt for mange ganger. Likevel klarer han ikke å motstå fristelsen å få hjelp fra Jean (Maggie Gyllenhaal), en musikkjournalist som oppdager mannen bak artisten.

 

Jeg vil kanskje gi filmen en 4+

-Har du sett filmen?

 

-Anne Britt

DUBBLE BUBBLE

21.jul.2011 @ 16:38 i Hverdag 4 kommentarer

Har du noen gang smakt Dubble Bubble før? Sånne fargerike tyggiskuler som er i sånne automater, som du må putti på 1 kr eller noe sånt for å få noen få kuler. Egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor jeg "spiser" det, det er jo egentlig ikke noe  godt i det hele tatt! Greit nok at det smaker litt godt i begynnelsen,men sånn etter 2 minutter så er all smaken forsvunnen og du sitter igjen med en smakløs og veldig hard tyggis!

Men det er vel også etter smak og behag!

 

-Liker du DUBBLE BUBBLE?

 

-Anne Britt

Dason er død!

20.jul.2011 @ 23:49 i Hverdag 2 kommentarer

Dere husker kanskje jeg fortalte at søskenbarna mine hadde funnet en ekornbaby i hagen for ca 1 1/2 uke siden. En kompis av Sondre(eldste søskenbarnet mitt) hadde ekornet i 1 dag,og alt virket for å gå bra inntil kompisen skulle mate Dason(navnet til ekornet)... Da såg han at Dason var død! "/ Stakkars lille ekorn! Forlatt av moren sin og ble ikke gammel nok til å åpne øynene sine en gang.R.I.P lille venn ♥

 

-Har dyret ditt dødd før?

 

-Anne Britt

Har farget håret!

20.jul.2011 @ 23:36 i Hverdag 4 kommentarer

Heisann!

Ja,som dere sikkert skjønner så har jeg farget håret mitt! Eller faktisk onkelen min har farget det,haha! Jeg har farget det sånn farge før også,men det har alltid vært hos frisøren. Men jeg syns resultatet ble bra,selv om det ser litt sort ut akkurat nå da.FØR:


ETTER:


Her ser håret mitt enda mer sort ut siden det var vått! Men det blir mørkebrunt etter en stund :)

 

-Syns?

-Har du farget håret før?

 

-Anne Britt

Alt er bare feil!

20.jul.2011 @ 15:23 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Ville bare informere om at bloggen ikke skal se sånn ut som den gjør nå! Eller teknisk sett så skal den det,bare at jeg skal legge inn header,profilbilde osv :) Så jeg skal fikse den så fort jeg får tid!

 

haha,det var vel egentlig bare det jeg ville si!

 

-Anne Britt

Dagens innkjøp

19.jul.2011 @ 20:36 i Innkjøp 3 kommentarer


Heisann!

For en stund siden så kom jeg og Amalie hjem fra senteret CC. Jeg kjøpte meg ikke sånn kjempe mye, men det jeg kjøpte var litt dyrt!

Meen eg trengte jo det meste da (a)

Hårfarging fra H&M-49,50 kroner pr stk

Topp skoledagbok-159,00 kr

Q-tips fra H&M-19,90 kr

Mascara fra H&M-99,00 kr

Genser fra Gina Tricot-149,90 kr

Smykke klokke fra Gina Tricot-249,90 kr

Veske fra Morris- 199,90 kr

 

-Syns?

 

-Anne Britt

 

På senteret

19.jul.2011 @ 12:23 i Hverdag 3 kommentarer

Heisann!

Nå skal jeg og Amalie en tur på senteret  Gjøvik, og forhåpentligvis få shoppet litt! Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å gå ned til bussholdeplassen,siden det regner som bare fy! Men men,vi snakkes! ♥

Jeg vil heller ha SOL!

 

-Hva skal du i dag?

-Anne Britt

We all have that friend...

18.jul.2011 @ 22:36 i Inspirasjon 6 kommentarerJeg har vertfall en og flere venner som gjør det ♥

 

-Har du en sånn venn?

 

-Anne Britt

Fant ekorn i hagen!

18.jul.2011 @ 21:12 i Herlig! 5 kommentarer

Heisann!

Jeg er nå på besøk hos søskenbarna mine,som bor på en liten plass som kalles Dokka. Noe av det første jeg fikk høre når jeg kom hit var at de hadde et ekorn inne i en boks! Du syns sikkert også at det høres veldig merkelig ut,men det er sant,haha! Ådne,skulle visst slå plenen en dag da han plutselig stoppet fordi en bitte liten ekornbaby låg på gresset! Så de tok vare på den stakkars ekornbabyen. Vi prøver så godt vi kan å gi den melk og holde den varm♥ Jeg syns det er en skikkelig nydelig skapning!-Har du noen gang funnet et ekorn i hagen?

-Anne Britt

Videoblogg-Hvordan jeg sminker meg

17.jul.2011 @ 19:05 i Videoblogg 1 kommentar

Heisann!

Nå har jeg endelig fått lastet opp videoen av meg,men har fortsatt igjen videoen av Amalie. Men den legger jeg heller ut senere! Jeg må si vi hadde en del morro med å lage videoene♥ Latterkrampe delux liksom!

Så da sier jeg bare ENJOY: 

-Hva syns du om videoen?

 

-Anne Britt

Sminkevideoblogg

16.jul.2011 @ 22:01 i Videoblogg 1 kommentar

Heisann!

Nå driver jeg og Amalie(amaliejinta.blogg.no) å lager sminkevideo. Må si at vi har det ganske så morsomt! Vi skal prøve å få lagt den ut i kveld,viss vi får lastet den opp. Som kan ta ganske så lang tid til tider...

 

-Vil du se videoen?

 

-Anne BrittSolbrent?

06.jul.2011 @ 21:16 i Sommer 6 kommentarer

Heisann!

Lenge siden jeg har blogget nå,men har virkelig ikke orket!

Vertfall... I dag har det vært kjempe vær og sola har steika,sånn bokstavelig talt faktisk! Jeg har blitt så vanvittig brent,bak helt oppe ved nakken. Må si det ser fryktelig domt ut,haha!Vet eg ser flott ut på håret!

 

-Har du blitt solbrent i sommer?

 

-Anne Britt

hits