Arkiv mned: juni 2012

Video: Desperat etter sol!

12.06.2012 @ 20:34 i Videoblogg 1 kommentar

Jeg bare digger denne reklamen! Det er så morsomt å se hvor desperat han er for å få bare bitte litt sol og brunfarge på kroppen!

 

 

-Syns om reklamen?

-Annis1995

Vil du ha myke og glatte hender?

12.06.2012 @ 19:10 i Hverdag 4 kommentarer

Jeg rekner med at de fleste har hørt om Mary Kay produkter?

Til jul for noen år siden fikk jeg håndkrem produkter fra Mary Kay av bestevenninnen min. Pakken inneholder 3 produkter som jeg fortelle dere litt om nå:

Til venstre:Hånd skrubb

I midten: Hånd mykner

Til høgre: Hånd krem

 

Trinn 1:

Først begynner du med den tynneste flaska som er i midten av bildet. Dette er en ganske så tykk og feit krem så du trenger ikke ta så mye om gangen. Du begynner med å smøre denne kremen godt utover hele hånden din. Du skal ikke vaske av denne kremen!

 

Trinn 2:

Så tar du pumpe flaska som er til venstre på bildet. Dette er en hånd skrubb som du skal smøre opp på den feite kremen som du nettopp har smørt på. Denne skrubber vekk døde hudceller og annet som gjør til at huden ikke er myk. Når du har smørt hånd skrubben skikkelig utover hånden, vasker du det godt av. Du skal ikke kunne kjenne noen "steiner" på huden etter skrubben!

 

Trinn 3:

Til slutt tørker du hånden din og smører på hånd kremen som er til høgre på bildet! Denne virker som en helt vanlig hånd krem, men etter å ha smørt på de to andre produktene så blir huden din dobbelt så myk og glatt enn viss du bare skulle smørt på en vanlig hånd krem!

 

Dere tenker kanskje at dette er noe som tar lang tid, men der tar dere feil! Dette tar maks 2 minutter, og du vil få et dobbelt så bra resultat! :) Jeg syns vertfall at dette er noe som dere burde prøve, selv om det kanskje kan være litt dyrt! Det finst selvfølgelig andre Mary Kay produkter, men dette er den eneste jeg har prøvd da!

 

-Har du prøvd Mary Kay før, eller er det noe du vil vurdere å prøve?

-Annis1995


Kjoler- hvilken liker du?

11.06.2012 @ 19:53 i Inspirasjon 2 kommentarer

Nr 1:

Nr 2:

Nr 3:

Nr 4:

Nr 5:Jeg personlig syns den siste kjolen var den fineste! Jeg kunne gjerne hatt en sånn kjole selv (y)

 

-Hvilken syns du var finest?

-Annis1995

Karakterer!

11.06.2012 @ 19:11 i Blogg 1 kommentar

I dag fikk vi vite standpunktkarakterene våre! Jeg er ikke superfornøyd, men heller ikke misfornøyd :) Det var selvfølgelig noen av karakterene som jeg kunne fått bedre på, men jeg gikk opp 0,3 i snitt siden jul da, så det er jeg ganske så fornøyd med! Men jeg skal ikke sutre, jeg har jo fortsatt 2 år på meg til å forbedre alle karakterene mine så...

 

 Dette er ikke mine karakterer, men vårt karakterskjema er ganske så likt dette!

 

-Er du fornøyd med karakterene dine?

-Annis1995

Bursdagsfeiring!

04.06.2012 @ 19:29 i Sommer 1 kommentar

Den 31.mai ble jeg 17 år gammel og feirte bursdagen min sammen med familien min, det var koselig! Men enda kosligere var det å feire den med alle de nye og gamle venninnene min på fredagen den 1.juni ♥ 

Været var ikke så veldig mye å skryte av, da det begynte å hagle ca 1 time før bursdagen begynte! Men heldigvis ble det opplett utover kvelden, selv om det var ganske så kaldt å være ute! Til denne bursdagen så tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage noe nytt, som tydeligvis har blitt veldig populært å lage. Det heter POPCAKES, også kalt "kake på pinne" på norsk!

Dette er da altså popcakes:

 

Jeg lagde da en litt enklere versjon en disse, men det ble bra fordiom :)

 

Her er noen bilder fra bursdagen: 


Verdens beste jenter hele gjengen!♥

 

-Når har du bursdag?

-Annis1995

 

hits