Arkiv mned: juni 2011

I'm just afraid of the pain...

22.jun.2011 @ 20:23 i Inspirasjon 2 kommentarer
-Er du redd for å dø?

 

-Anne Britt

AVSLUTNINGSFEST

17.jun.2011 @ 16:33 i Sommer 3 kommentarer

Da var dagen kommet for avslutningsfesten for 10.klassingene! Ikke noe jeg gleder meg sånn kjempe mye til,men blir sikkert koselig også da! Så da blir det å stille opp i bunad klokken 20.00 på skolen og satse på at det blir en fin kveld sammen med alle de fantastiske folkene♥

Vi får også ut vitnemålet vårt og karakterene på skriftlig eksamen, noe som jeg er veldig spent på! Har så vanvittig lyst på en 5-er på skriftlig eksamen, siden da trekker det meg oppover i snittet mitt :)

Gruer meg litt,men gleder meg også litt!

 

Kommer nok bilder senere...

 

-Skal dere ha avslutningsfest for 10.klasse?

 

-Anne Britt

TRENINGSENTERET

14.jun.2011 @ 12:18 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Nå om ikke så lenge skal jeg ta bussen ned på Sandane og trene sammen med to venninner på treningsenteret! Jeg har aldri prøvd å trene der før faktisk, men det skal bli gøy å prøve det! 

Men nå må jeg fortsette å ordne meg og spise, må jo rekke bussen kl 13.00!

-Hva skal du i dag?

 

-Anne Britt


KABAL FORKLARING

13.jun.2011 @ 21:26 i Hverdag 1 kommentar

Så lite som jeg har å gjøre så spiller jeg kabal. En kabal som Elisabeth lærte meg(Advarsel: blir lett avhengig av den!),men som jeg ikke aner hva heter! Jeg liker hvertfall veldig godt å "legge" den,så tenkte jeg skulle prøve å forklare dere hvordan det fungerer:

1: Du begynner med å ha 3 kort i 5 bunker,slik som du ser på bildet.

2: Derretter tar du fortsatt 3 kort i hver bunke å legger slik at du ser kortene,slik som på bildet. Du skal nå se om du finner to like kort, og i dette tilfellet så var her ingen like kort.

3: Når der ikke er noen like kort skal du trekke et kort fra bunken med kort som du ikke brukte. Jeg trekte en 9-er, og siden der ikke var noen andre 9-ere så trekker jeg bare et nytt kort fra bunken. Når du får 2 like kort så tar du de og legger i hver sin bunke,sånn som du ser...

4: ...HER! Så da viss du ser at du har to like kort på "brettet",altså på selve kabalen,så tar du selvfølgelig opp de og legger de i hver sin bunke,sammen med de andre som du har fått like.

5: Men etter hvert så blir det jo tomt for kort i kabalen,eller den ene "vingen" til kabalen hvis jeg kan kalle det det. Så da blir det seendes slik ut: som bildet under. Da blir du nødt til å snu bunken slik at det ser....

6: .....SLIK ut; som bildet under viser. Etter det fortsetter du bare å finne to like kort7: Når du ikke kan finne flere like kort og den ekstra bunken med som du kan trekke kort fra er tom,så er kabalen ferdig! Da tar du den ene bunken å teller hvor mange kort du har. Mitt beste er 20 kort,jeg slo faktisk rekorden min akkurat nå! (Min forje rekord var 19)Jeg vet ikke om du skjønte noe i det hele tatt,men jeg prøvde hvertfall!

 

-Kan du denne kabalen?

 

-Anne Britt

VOLLEYBALLNETT

13.jun.2011 @ 19:03 i Sommer 2 kommentarer

På "Bryggja" i sted,kjøpte jeg meg et volleyballnett. Tenkte at det kunne være en fin ting å ha i sommer,så blir det litt mer ut av spillet. I steden for å bare skyte ballen til hverandre!  Men selve det å sette opp nettet,gikk ikke sånn kjempebra...For det første var nettet for langt, jeg for svak og vi har for liten plass til å henge det høyt nok. Så i steden for å slite mer med det,hentet jeg meg isbiter og en madrass å la meg ute i sola og knasker på isbiter ♥
Dette er det du ser av meg ute i sola.haha!

 

-Har du volleyballnett?

-Liker du isbiter?

 

-Anne Britt

FINN ORDET

13.jun.2011 @ 15:13 i Hverdag 1 kommentar


Jeg sitter ute i sola å prøver å finne ordene...som viste seg å ikke være enkelt! Men nå skal vi reise fra Bryggja,så hadebra!

 

-Har du prøvd sånn før?

 

Anne Britt

 

Foto: Såpebobler

12.jun.2011 @ 18:42 i Bilder 0 kommentarer

Heisann! Jeg er nå ute på en plass som heter "Bryggja," det er der vi har campingvognen vår. Ene tanteungen min på 4 år er med også,så da er det ekstra koselig! I dag har vi vært ute en del og da blandt annet blåst såpebobler. Såpebobler er egentlig ganske så fasinerende når jeg tenker meg om...-Liker du såpebobler?

 

-Anne Britt

Må gjøre video er her!

10.jun.2011 @ 22:28 i Videoblogg 5 kommentarer

Orker ikke skrive noe særlig,så ENJOY!

 

 

-Syns?

 

-Anne Britt

When I cry...

10.jun.2011 @ 20:50 i Inspirasjon 4 kommentarer


//weheartit//

 

-Er du sånn?

 

-Anne Britt


Snart slutt!

09.jun.2011 @ 19:27 i Herlig! 2 kommentarer

Nå er det ikke lenge igjen,faktisk bare en dag igjen av hele ungdomsskolen! En dag igjen med en fantastisk klasse, en dag igjen før sommerferie, en dag før folk skilles og en dag igjen som jeg skal nyte! Nyte den siste dagen sammen med en fantastisk klasse♥

Det er sikkert mange som tenker at " jaja,jeg kommer jo også til å savne klassen min. Men livet går videre!" Selvfølgelig går livet videre for min del også! Men C-klassen er en spesiell klasse,på en bra måte. Vi har vært den mest bråkete klassen, den "beryktede" klassen,klassen lærerne har slitt med, den mest sporty klassen og ikke minst den beste klassen! Vi har gjort og opplevd så mye sammen,ting som vertfall jeg vil komme til å huske. Jeg er virkelig glad jeg kom i denne klassen, tror nok ikke at jeg hadde klart meg så bra i noen av de andre klassene. Haha.

Jeg må si at jeg gruer meg litt til å slutte på ungdomsskolen, selv om det skal bli fantastisk med sommerferie!♥ Sier ikke det at jeg ikke vil slutte på ungdomsskolen og ikke gå videre i livet. For det vil jeg! Gleder meg jo til å begynne på videregående, få nye venner og komme videre! Og på avslutningsfesten for 10.klasse på fredag, er jeg ganske så sikker på at de fleste kommer til å gråte! Vertfall oss jentene. Men satser på at det blir en fin kveld uansett.

 

Men nå skal jeg ikke prate mer,men heller vise derenoenbilder fra C-klassen♥;

Kommer virkelig til å savne dere folkens,dere er best!♥

 

-Kommer du til å savne klassen din?

 

-Anne Britt

Tatovering

06.jun.2011 @ 20:35 i Hverdag 2 kommentarer

På skolen i dag kom vi inn på temaet tatovering, om vi ville ha og i såfall hvor. Jeg tror nok at vi var ganske så uenige når det gjelder hva vi ville ha og hvor! Men en ting som jeg er enig med venninnene mine i,er at en tatovering skal bety noe. F.eks at du skriver navnene til søsknene dine,hjerter med navn inn i, tre roser som står for tre personer og sånne ting. Selvfølgelig så må ikke en tatovering bety noe,men hvis den betyr noe så er den liksom så mye mer vært(syns jeg da!)

Dette var tatoveringer som jeg syns er fine,eller plasser som er fint å ha tatoveringer på da! Men noe som jeg syns er skikkelig stygt,er hvis man tatoverer seg over hele kroppen,armen osv! :

 

-Liker du tatovering?

 

-Anne Britt

TOPP 6 SANGER

06.jun.2011 @ 16:43 i Hverdag 2 kommentarer

Jeg er en av de personene som virkelig er avhengig av musikk! Så jeg tenkte å dele med dere de sangene jeg hører mest på nå for tiden:

 Nr 1:Danza Kuduro-Don Omar ft Lucenzo

Nr 2: Sweat-Snoop Dogg vs David Guetta

Nr 3: Mr Saxobeat- Alexandra Stan

 Nr 4: Lollipop- Alexandra Stan

Nr 5: Give me everything- Pitbull ft Ne-Yo,Afrojack,Nayer

 Nr 6: Rolling in the deep- Adele

 

Her er da de jeg hører mest på for tiden! Jeg hører selvfølgelig på mange andre sanger også da,haha

 

-Har du hørt sangene før?

-Hvilke sanger hører du mye på?

 

-Anne Britt

 

Keep your face always towards the sunshine - and shadows will fall behind you

05.jun.2011 @ 20:13 i Bilder 4 kommentarer

Canon 550D- tatt av meg- uredigert

 

-Syns ?

 

-Anne Britt

Foto: Rainbow

05.jun.2011 @ 15:45 i Bilder 3 kommentarer
-Syns?

 

-Anne Britt

Rosa er INN i år!

05.jun.2011 @ 14:19 i Klær 5 kommentarer

Sitter å leser det nyeste Costume bladet, der det ståt at i denne sesongen er rosa rått!  Og det er ikke bare selve klesplagget som trenger å være rosa,men er også et stort pluss hvis tilbehøret er rosa! De sier også at rosa ikke bare er uskyldig og søtt.

Jeg går veldig skjeldent i rosa,eller rettere sagt aldri. Jeg har kanskje 1 plagg som er litt rosa men det er ikke knæsj rosa,slik som costume oppfordrer oss til å gå i. Rosa er vel egentlig en farge jeg alltid har sett på som uskyldig og søtt, og et plagg som er veldig søtt på små babyjenter. Det er ikke det at jeg ikke liker fargen rosa,for det finst jo mange skikkelig fine "prinsesse" kjoler som er rosa som jeg kan forelske meg skikkelig i. Men akkurat den knæsj rosa fargen liker jeg ikke så godt!

 

-Liker du rosa?

-Ville du gått i knæsj rosa?

 

-Anne Britt

Hvilken bikini er finest?

05.jun.2011 @ 13:28 i Klær 5 kommentarer

Det er jo klart for bikinisesong nå, å butikkene blir fyllt med sommerklær og ikke minst bikinier! Jeg personlig liker ikke å gå i bikini,men det er jo meg!

Det er så mange kjempefine bikinier og så mange jeg liker,så jeg tenkte å spørre hvilken bikini dere syns er finest:

Nr 1:

Nr 2:

 

Nr 3:

Jeg syns den første var finest!

 

-Hvilken syns du?

 

-Anne Britt

Outfit 04.06.2011

04.jun.2011 @ 13:11 i Outfit 2 kommentarerBukse- Vero Moda/Svart singlett-cubus/Blonde singlett- H&M/ Hvit cardigan-H&M

 

-Syns?

 

-annis1995♥-

Ut på tur aldri sur, når man er på klassetur!

03.jun.2011 @ 23:11 i Herlig! 0 kommentarer

Heisann!

Fra i går til i dag har jeg vært på klassetur. Dere syns sikkert at det var en veldig kort tur,men jeg og sikkert alle de andre, syntes nok det var en lang nok tur. Siden nesten ingen sov i natt! Å GUD,så trøtt jeg er! Men jeg skal ikke klage. For det har vært en kjempekoselig tur med masse herlig folk♥ Siden det ikke er så mye å skrive,så legger jeg heller ut bilder som mest sannsynelig beskriver mer!Blåkulen til Ruben eller paintball! Den ser mye verre ut i virkelighetenVi spillte paintball også,men jeg har ikke bilder av det akkurat nå. Men kommer sikkert senere!

Jeg hadde det vertfall kjempekoselig, selv om det ikke det ble så mye søvn!

 

-Har dere hatt klassetur?

 

-annis1995♥-

Bilder fra bursagen min!

01.jun.2011 @ 18:45 i Bilder 5 kommentarer

Jeg har funnet ut at jeg driver å går veldig tom for blogg ideer! Så jeg bare legger ut noen bilder jeg tok fra bursdagen min i går. Ikke så mange meen...

Brukanvisning er ikke min greie!

Nye kawasaki fra søsta♥

 

-Du gjorde på i går?

 

-annis1995♥-

hits