Arkiv mned: februar 2011

Photo`s by me!

28.02.2011 @ 18:42 i Bilder 5 kommentarer

"There are songs that can really make you sad an fry when you hear them.
But it`s actually not the song that makes you cry, it`s the people behind the memories"

"There will come a day when I won`t think,miss or wonder about you anymore.But I guess today woun`t be it!"Her er noen av bildene som jeg har redigert! Jeg har også tatt bildene selv! Jeg virkelig bare elsker å ta og redigere bilder!♥

 

-Syns om bildene?

 

-annis1995♥-

 

Dag 13 - Bilde av deg som baby

28.02.2011 @ 17:09 i Utfordringer 5 kommentarer

Heisann!

Hehe,et bilde av meg som baby.... Jaja,here we go!

 


Litt dårlig kvalitet siden jeg måtte ta bilde av et bilde!

 

Jeg var skjønn eller hva? haha!

 

-annis1995♥-

 

 

Dag 12 - Sminken du bruker

27.02.2011 @ 13:41 i Utfordringer 4 kommentarer

Heisann!

Jeg bruker denne mascaraen her!

Jeg syns den er ganske så bra,og den er ikke klumpete!

 

Jeg bruker også i.d sminke. Min heter vel "medium" tror jeg. også har jeg en annen en som heter"medium sun",den er litt mørkere enn "medium"! Jeg syns i.d sminke er bra,og det "skader" heller ikke huden. Alle slags hudspesialister og sånne folk annbefaler i.d sminken! Personlig så syns jeg ikke at den akkurat dekker så godt(som kanskje en vanlig pundation ville gjort,men dette er jo pudder såå),men det kan nok sikkert ha med det at jeg ikke har 100% ren og fin hud. men men... Alt i alt syns jeg i.d er bra!

 

-Hvilken sminke bruker du?

 

-annis1995♥-

Hvorfor er DET så viktig?

26.02.2011 @ 20:46 i Meninger 5 kommentarer

Heisann!

Jeg satt å leste Donna og Sara sin blogg i sted. Og jeg må si at jeg har aldri blitt inspirert av å lese en blogg før! Jeg ville bare lese mer og mer og mer! Helt utrolig bra blogg♥ Jeg er vertfall deres nye faste leser!

 

Men over til overskriften min, "Hvorfor er DET så viktig?"... Du lurer nok på hva jeg mener med det,og her kommer forklaringen,hehe.

Jeg kom til å tenke på dette når det gjelder forhold,drømmekjæreste og ikkje min det at man skal vere så fryktelig perfekte! For nå for tiden så syns jeg at det er så veldig fiksert på at du skal finne drømmetypen/dama.Hun/han skal vere sånn og sånn,se sånn og sånn ut osv...Drømmegutten for en jente er vel kjekk,brun,sixpack osv og hos guttene er det bra utsene,bra kropp,store pupper osv. Jeg tviler litt på at de fleste finner seg den virkelige drømmetypen/dama,ut i fra utsenet tenker jeg da,sånn som jeg sa her!  Også blir vi jo bare påvirket av magasin,tv,internett osv til hvordan den perfekte kropp,person skal se ut. Noe som jeg personlig mener bare er noe tull!

Men det som jeg syns er så domt med dette er det at vi ungdommer også begynner å se mer og mer på utsenet til hverandre. Og det kanskje spesielt når det kommer til kjæreste. For hvem vil vel ha en stygg kjæreste? Men så er det så mange som glemmer det viktigste(syns jeg),personligheten! For personligheten til en person ha jo mye å si i et forhold. Hvilket som helst forhold faktisk! Greit nok at det er et stort pluss om personen er kjempepen,det syns jo jeg også! Men jeg syns personligheten teller dobbelt så mye! Jeg kunne aldri tenkt meg å hatt en kjæreste som var rålekker men som ikke hadde noe særlig fin personlighet,aldri! Da hadde jeg faktisk heller valgt å ta en som ikke var såå fin men heller hadde det gode i seg.

 

En kjæreste skal kunne vere open til deg, behandle deg fint, ikke tøffe seg forran kompisene sine og han skal elske deg for akkurat den du er!

Så hvorfor skal vi pynte oss sånn,prøve å vere så fine hele tiden...? Når du mest sansynlig uansett vil komme til å finne deg en som elsker deg for akkurat den du er! "Du trenger ikke ytre skjønnhet når du har indre", tenk litt på det! :)

Jeg sier bare: Vær deg selv,det er ikke den ytre skjønnheten som teller,når det kommer til den siste biten!

 


Dette er jo selvfølgelig bare min mening!

 

-Hva syns du?

 

-annis1995♥-

 

Dag 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt

26.02.2011 @ 19:15 i Blogg 3 kommentarer

Meningen bak bloggnavnet mitt,hmm.....

Det er vel ikke noen spesiell mening bak bloggnavnet mitt. Det eneste er vel kanskje det at mange av vennene mine kaller meg "Annis" også er jeg jo født i 1995. Så da ble det annis1995. Er nok det som er den eneste grunnen til bloggnavnet mitt. hehe!

 

That`s who I am!

 

-Hva er meningen bak ditt bloggnavn?

 

-annis1995♥-

Dagens innkjøp!

25.02.2011 @ 19:20 i Innkjøp 6 kommentarer

Heisann!

Nå har jeg og Elisabeth kommet hjem fra Førde! Det var kjempekoselig♥ Har kjøpt litt klær som jeg tenkte jeg skulle viseShorts fra Vero Moda- 299kr


SportsBH fra H&M- 149krSmykke fra H&M-69,90 kr

Øredobber fra H&M-49,90 kr


Hello Kitty sokker fra H&M- 99kr


Hårklemme fra Glitter-49,90krSolbriller fra H&M-69,90 kr

 


Tunikating fra Vero Moda-259,90krRing fra H&M-39,90kr

 


Snop fra Mix-59kr for hver boks

 

-Hva syns du om innkjøpene?

 

-annis1995♥-

Dag 10 - Din verste uvane

25.02.2011 @ 18:38 i Utfordringer 2 kommentarer

Ja... min verste uvane er det å bite negler! Det er noke eg virkelig ikkje liker,men eg kan liksom ingenting for det! Eg har vel gjort det egentlig så lenge eg kan huske,og har mange ganger prøvd å slutta. Men det er ikkje så enkelt som alle skal ha det til. Før så prøvde eg å smøre på noke greier på negla,som smaka heilt forferdelig sånn at eg ikkje skulle bite. Men neida.... eg bare "sugde" det av,haha! Men det er fleire ganger eg har klart å slutta en stund,men så har eg begynt igjen.

Det som eg syns er verst,er det at det er så stygt. Spesielt på jenter! Eg syns egentlig det er heilt greit at gutter biter negler,for dei skal liksom ikkje ha lange fine negler. For det er blitt så veldig spesifisert at jenter skal ha så fine negler. File neglene,bruke neglelakk og stelle og styre så mye! Eg skjønner egentlig ikkje koffor vi skal det? For ka som er så gale liksom,gutter kan jo bite negler...er det noke verre at jenter gjør det? Ikkje egentlig(!),men det er jo min mening.


Heldigvis så er ikkje eg en av dei som biter neglene såå vanvittig langt ned! Det er jo bare vondt!

Men det som egentlig er det aller verste,er det at så mange seier at det å bite negler er det samme som å slikke doskåla! Og eg mener,KEM vil vel slikke ei doskål? Ikkje eg vertfall! Men eg biter jo negler,men det føles ikkje like ekkelt som å slikke ei doskål,eller ka?

Tenk deg om du skulle slikka denne doen,og kanskje den ikkje har blitt skikkelig spylt og,nei æsj!

 

-Ka er din verste uvane?

 

-annis1995♥-

 

PS: Eg merka at eg har skrevet dette innlegget og dag11 på nynorsk fordi eg har skreve det for noken daga siden!Bye bye

25.02.2011 @ 09:46 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Da stikker jeg og Elisabeth en tur til Førde for å shoppe litt!

 

 

Snakkes!

-annis1995♥-

We forgive,but should we?

24.02.2011 @ 20:22 i Hverdag 1 kommentar

Dette bildet syns jeg er sant! Det har skjedd med meg også. Har hendt at jeg har tilgitt personer som jeg kanskje egentlig ikke ville tilgitt. Men jeg har  vert så redd for å miste denne personen,redd for å bli alene da,så jeg har hele tiden tilgitt personen. Den dag i dag,så er ikke jeg og denne personen noe særlig venner. Og jeg skjønner faktisk at jeg egentlig ikke hadde trengt denne personen i livet mitt,jeg klarer meg fint uten!

Så hvorfor tilga jeg? Min grunn er vel fordi jeg for det første var redd for å miste denne personen,sånn som det står på bildet. Men jeg tror også det var fordi jeg var redd for å vere alene,siden denne personen var en ganske så nær venn jeg hadde. Og det å vere alene er jo ikke noen god følelse, så da bare tilgir jeg fordi jeg er så redd!

 

Så heter det jo også at man kan glemme. Men det er jo noe helt annet enn å tilgi! Det har hendt meg flere ganger at jeg egentlig kanskje ikke kan fordra en person,fordi den har gjort meg noe vondt og jeg ikke vil tilgi personen. Så etter en stund har jeg bestemt meg for å bare glemme det hele eller bare legge det bak meg og leve livet videre! Det finst personer jeg er sammen med den dag i dag,som har gjort meg ting som jeg bare har lagt bak meg. Jeg har aldri tilgitt personen,tror ikke at jeg kommer til å gjøre det heller! Men livet må jo gå videre...

Så folkens, legg det bak dere! Dere trenger ikke tilgi,men dere kan glemme det. For som jeg sa ; livet må gå videre! Uansett som du vil eller ikke...

 

-Har du opplevd noe liknende før?

 

-annis1995♥-Hvilken header skal jeg ha?

24.02.2011 @ 18:36 i Hverdag 29 kommentarer

Heisann!

Jeg tenkte at jeg skulle bytte header! Jeg laget noen i går,men vet ikke hvilken av de jeg skal bruke... Er ikke så flink til å lage sånn veldig fin og innviklet header,så er bare noen enkle!

 

Nr1:

 

Nr 2:

 

Nr 3:

 

Nr 4:

 

Nr 5:

Som sagt,de er helt enkle! Men jeg tar gjerne imot tips :)

Og som dere sikkert ser så skriver jeg nå på bokmål,siden jeg har skjønt at det er enklest for de som snakker/skriver bokmål til vanlig. Dere skal slippe å lese setningen 2 ganger :) Og vi som snakker/skriver nynorsk skjønner godt bokmål så...

-Hvilken syns du jeg skal bruke?

-annis1995♥-

Post et bilde av....

24.02.2011 @ 17:22 i Utfordringer 0 kommentarer

Post et bilde fra en tid du savner:


 
Post et bilde fra en tid du ikke savner:

Vi har vel alle våre tider med depresjon?
Post et bilde der du er sammen med folk du er glad i:
 

Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag:
 
Post et bilde som viser noe som er typisk deg:


Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror:

Love you!♥
 

Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile:

Ruben,bestevenn ♥


Post et bilde av deg selv for to år siden:Var mange følelser som poppet opp når jeg gjorde dette! Fikk virkelig tenkt over ting faktisk

 

Gjør det du også da!

 

-annis1995♥-


Dag 9: Gleder meg til Action2011!

24.02.2011 @ 14:05 i Utfordringer 4 kommentarer

For dokke som ikkje har hørt om Action før,så skal eg forklare ka det er!

KRIK(kristen idrettskontakt) er et slags arangement som arrangerer mange forskjellige treninger og leirer. Det er både vinterleirer og sommerleirer. Det er f.eks Explore,som er en vinterleir som holdes i nyttårahelga! Eg var der for første gang i fjord/år,og det var kjempekoselig! Det å feire nyttårsafta med 1600 andre ungdommer er noke som virkelig setter spor!♥  Også er det da Action,som er en sommerleir som holdes i Bø i Telemark. Eg var der i fjord og det er også noke som virkelig setter spor. Du har en aktivitet som du har valgt på forhånd(har du også på Explore,også på dei andre leirane mener eg),du koser deg i badeland, har morgen-kveldsmøter og bare har det heilt supert! Eg gleder meg virkelig til å tilbringe tida på Action sammen med vennene mine og å møte igjen dei eg blei kjent med der i fjord♥

For deg som aldri har vert på noke slags KRIK arangement så kan du gå inn på http://www.krik.no/asp/index3.asp så finner du fram til mange forskjellige leirer,bilder,videoer. Så kanskje det er akkurat deg eg møter neste gang på leir? :)

 

 

 

Disse bildene har eg lånt av www.krik.no! Under kommer noken av mine egne

 

 

 

Det er da meg i rød/rosa genser. Savner det lange håret mitt!

 

Viss du ikkje har vert på Action før,så har eg bare en ting å si: GO GO GO!

 

-Har du noke du gleder deg til?


Bloggast♥

-annis1995-

Nynorsk eller bokmål? Trenger hjelp!

23.02.2011 @ 21:42 i Hverdag 10 kommentarer

Heisann!

Eg har et lite problem når det gjelder måten eg skriver på... For eg skriver sånn som eg snakker! Eg vil ikkje kalle det dialekta mi,for da skulle eg skrevet ganske så grovt nynorsk! Men siden mamma snakker bokmål,så har det blitt en del bokmålsord på meg,hehe!

Men det eg trenger hjelp til,er om eg skal skrive bokmål eller nynorsk? For eg tenker at for dere som snakker/skriver bokmål til vanlig skjønner sikkert bedre det eg skriver viss eg skriver det på bokmål,eller? Det er sikkert noken av dokke som kanskje irriterer dokke litt over at eg skriver både bokmål og nynorsk. For eg vil ikkje at folk skal la vere å lese bloggen min kanskje fordi at eg skriver "vanskelig"! Men eg skal jo egentlig skrive nynorsk sånn til vanlig,såå....

 

Så da trenger eg DIN hjelp! Skal eg skrive bokmål eller nynorsk?

 

-annis1995♥-

Just a little inspiration

23.02.2011 @ 20:20 i Inspirasjon 5 kommentarer


Her er noke av inspirasjonen som eg fant i dag!

-Ka syns du om bilda?

 

-annis1995♥-

 

Neei,Anne Britt daa!

23.02.2011 @ 17:24 i Hverdag 6 kommentarer

Dag  8 - Hva gjorde du idag?

I dag våkna eg av at mamma sier" Neimen,Anne Britt daa!",eg hadde nemlig forsove meg! Klokka 12.30 skulle eg vere klar og ferdig påkledd(utekle og slalomsko),for vi skulle hente tanteungane mine for så å reise opp på fjellet. Så det blei en brå start på dagen!

Så da vi endelig kom oss opp på fjellet,så ser vi at det trekket som Dina og Linnea(tanteungane) står i,er ødelagt! Så det blei til at vi gikk rett på kafèn,satt litt ute før vi reiste heim igjen. Misslykka skitur!

 

No tenkte eg at eg snart skal lage litt muffins/cupcakes!♥ Så skal eg sette på kaffe til mamma og pappa. Flinke meg altso!

 

Tumblr_leu8v951j31qac6sjo1_500_large

 

Tumblr_lh276wgu6n1qh1aqwo1_r1_500_large

NAM,seier bare eg♥

 

-Ka du har gjort på i dag?

-Lika du cupcakes?

 

-annis1995♥-

 

Spørsmålsrunde! Du spørr,eg kommenterer tilbake

22.02.2011 @ 20:19 i Spørsmålsrunde 19 kommentarer

Heisann!

Eg tenkte at eg skulle sette i gang ei spørsmålsrunde! Du kan spørre om egentlig akkurat det du vil. Bare ikkje for personlige ting,men eg rekner med at dere skjønner hvor grensa går?


Where is my questions?♥

Eg trur eg ser ann litt når eg skal svare,det kommer ann på hvor mange spørsmål eg får!

Vil dokke forresten at eg skal svare på video eller ikkje? :)

 

-annis1995♥-

Dag 7 - Det du kjøpte deg sist

22.02.2011 @ 18:46 i Hverdag 5 kommentarer

Det eg kjøpte meg sist ja... eg har faktisk ikkje kjøpt noke på lenge føler eg.

Denne genseren bestilte eg fra H&M for litt siden. Eg lurer på om den kosta ca 100.-

 

-Ka var det siste du kjøpte?

 

-annis1995♥-

 

My leg hurts!!

22.02.2011 @ 18:18 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

I dag har eg vert på fjellet i heile dag sammen med Inger Margrethe♥ Har ikkje stått på slalåm på 2 år no,så gjett om eg er sliten i beina! Også når vi skulle heim igjen,så rente vi ned noke som heiter "moldestadbakkane",eg har aldri rent der før og det trur eg ikkje at eg skal gjøre igjen heller! Vanlige folk bruker kanskje 20-30 min ned bakken, mens eg og Inger Margrethe brukte 1 1/2 time ned,haha! Ho fallt sikkert 10 ganga,og låg å kava i 10min for hver gang ho fallt,før ho kom seg opp igjen. Men det var en veldig koselig dag/tur da♥

 
Herlig vær!


Der ligge ho og kava igjen!

-Ka du har gjort på i dag?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Photoshoot med Elisabeth

21.02.2011 @ 20:01 i Blogg 3 kommentarer

Hei igjen!

Blei visst litt mange innlegg på rad her,men men!

I stad var eg og Elisabeth ute å tok rundt 200-300 bilder, du skal selvfølgelig slippe å sjå alle! Men her er noken av dei:

 


 
Bloggest♥

-annis1995-

Dag 6-Dagens outfit!

21.02.2011 @ 18:46 i Outfit 1 kommentar

Cardigan fra Bik Bok 199,-

Tights fra Cubus 199,-

Singlett fra H&M 69,90,-

 

Bloggast♥

-annis1995-

Bløting!

21.02.2011 @ 18:23 i Hverdag 0 kommentarer

Eg og Elisabeth stod opp i 11.00 tida for så å bevege oss ut i kulda,ned på butikken.

Når vi kom heim igjen, lagde vi brownies♥ Den blei rett og slett suupergod! Men eg trur kanskje vi skulle steikt den litt lenger, for når vi skulle spise den så var den heilt bløt inni,haha!NAM! Den var masse bedre enn den ser ut her

-Lika du brownies?

 

Bloggast♥

-annis1995-Jentekveld med bestejentene

21.02.2011 @ 18:09 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

I går var eg da på jentekveld hos Silje ,og det var kjempekoselig! Kvelden gikk ut på mimeleik,Twister og mye latter og morro!♥

 

Bloggast♥

-annis1995-

Sunshine!

20.02.2011 @ 12:27 i Hverdag 3 kommentarer

God Morgen alle sammen!

Er ganske så daff kjenner eg, siden eg ikkje har sovet så mye i natt. Eg har rett og slett bare ligget å hostet til eg nesten har spydd! ;s Har hatt det sånn i 3 netter no,håper virkelig eg snart blir kvitt det!

No snart så har eg og pappa tenkt oss opp på fjellet for å se på tanteungane mine stå på slalomski også seinare i dag kommer Elisabeth før vi seinare igjen skal på jentekveld til Silje ♥ Det skal bli koselig!

No sitter eg å spiser frokost så eg nesten må sei er ganske så sunn. Eg mener,bare se her da ;

Også tar eg til og med Omega3! Haha,eg er flink altso!

Satser på at det blir en fin dag i dag! Været gjør det vertfall mye bedre!♥

 

-Ka du skal i dag?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Dag 5: Eg savner sommeren!

20.02.2011 @ 11:55 i Utfordringer 0 kommentarer

Ja,det gjør eg virkelig! Akkurat no er sommeren et stort savn! Eg gleder meg så sykt til eg kan begynne å se bakken igjen,og slippe å se at der bare ligger snø eller våt slaps hele tiden. Og at trea blir grønne,himmelen blå,fuglene synger og at det blir varmt! Ikkje minst varme! Det skal bli så deilig å kunne gå i lettere klær,gå barføtt,bade,sole seg og bare nyte det deilige været!♥

Vinteren er jo selvfølgelig fin den også på sine måter. Er jo så koselig å stå på ski,vere ute å leike i snøen med søsken/tantebarn osv! MEN likevel så liker eg nok best sommeren!

 Kor deilig ser vel ikkje dette ut?

 

-Savner du sommeren?

 

Bloggast♥

-annis1995-

It hurts

19.02.2011 @ 20:35 i Bilder 4 kommentarerIt hurts to know you`ll never remember

the things I`ll never forget!

 

 

Bloggast♥

-annis1995-

 

Photoshoot:Vinter

19.02.2011 @ 19:18 i Bilder 2 kommentarer

Eg gikk ut en tur i stad å tok litt bilder,her er noken av dei.-Ka syns du om bildene?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Dag 3 og 4

19.02.2011 @ 15:18 i Utfordringer 4 kommentarer

Heisann!

Beklager at eg ikkje blogga i går,men eg hadde besøk så eg orka ikkje.

Da er det dag 3 og dag 4 som står for tur.

Dag  3 - Et magasin du leser:

Eg pleier å lese Topp og Mag!

 

Dag  4 - Noe du gruer deg til:

Viss det er tenkt at det er noke eg gruer meg til no i nærmaste framtid liksom,så blir det vel kanskje litt til ei engelskframføring vi skal ha tirsdagen rett etter vinterferien! Framføring er en av dei tinga som eg virkelig ikkje liker,det er noke av det verste eg veit!

 

-Hvilket magasin leser du?

 

-Har du noke du pleier å grue deg til?

 

Bloggast♥

-annis1995-


Gjesteinnlegg?

17.02.2011 @ 19:13 i Blogg 4 kommentarer

Heisann!

Sidan eg ikkje har så stor blogglyst i dag,så tenkte eg at dokke kunne få sjangsen til å skrive et gjesteinnlegg her på bloggen min? Du kan sende ein mail til annebws@hotmail.com og skriv det du vil. Kanskje du vil dele ei historie du har opplevd eller anbefale noke,og du kan sjølv velge om du vil vere anonym eller ikkje! Det trenger ikkje vere noke langt innlegg med bilder osv,bare skriv det du føler for :)

 

Hmm,ka vil du skrive om?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Dag 2!

17.02.2011 @ 18:10 i Utfordringer 1 kommentar

Heisann!

Da er det dag2, som innebær ; Dine 3 yndlingssanger akkurat nå!

Den var egentlig litt vanskelig! For eg hører på så mange sanger,men viss eg må velge så blir det vel kanskje;

-Fucking perfect-Pink

-Alone-Celine Dion

-Kindly Unspoken-Kate Vogele

 

Alle sangane er vel egentlig ganske så rolige å fine,men var dei eg kom på i farten som eg liker godt for tida! :)

Musikk er virkelig en stor del av livet mitt!♥Klarer meg ikkje en dag uten!

 

-Hører du masse på musikk?

-Ka er dine favorittsanger?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Konkuranse hos frkCandy!

16.02.2011 @ 18:54 i Blogg 3 kommentarer

Eg er med i en konkuranse hos http://frkcandy.blogg.no ! Berre gå inn på http://frkcandy.blogg.no/1297876673_konkurranse_meld_deg_.html og meld deg på du også da! ;)

Day 1 og Konkuranse

16.02.2011 @ 16:21 i Hverdag 5 kommentarer

Eg fant ut at eg tar to fluer i en smekk no! Først så tenkte eg at eg skulle ta day 1 i den 50 days greia mi.

Day1:


Foto/weheartit.com/

 

Konkuransen(!):

Eg er med i ein konkuranse på http://kjosern.blogg.no ! Premien er ein overraskelse og fra København mener eg det var. Så meld deg på du også!

header

Ho har også en veldig bra blogg,så les bloggen hennes!

-Er du med i konkuransen,viss ikkje...bli med da!?

Bloggast♥

-annis1995-

50 days!

16.02.2011 @ 15:35 i Utfordringer 1 kommentar

Eg har sett at mange har sånn 50 days, der man skal gjøre en ting hver dag. Så eg tenkte,koffor ikkje? Eg vil prøve å ha et eller fleire bilder med hver dag! Her er lista:

Dag 1 - Et bilde fra i dag.

Dag  2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.

Dag  3 - Et magasin du leser.

Dag  4 - Noe du gruer deg til.

Dag  5 - Noe du savner.

Dag  6 - Antrekket ditt i dag.

Dag  7 - Det du kjøpte deg sist.

Dag  8 - Hva gjorde du idag?

Dag  9 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.

Dag  10 - Din verste uvane.

Dag 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.

Dag 12 - Sminken du bruker.

Dag 13 - Et bilde av deg som baby.

Dag 14 - Hva du spiste til middag i dag.

Dag 15 - Ti ting du ønsker deg

Dag 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.

Dag 17 - En artist du liker. (jente)

Dag 18 - En artist du liker. (gutt)

Dag 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.

Dag 20 - De 3 sangene du aldri går lei.

Dag 21 - Et sted du vil til akkurat nå.

Dag 22 - Din favorittscene i en film.

Dag 23 - Et bilde av deg selv i dag.

Dag 24 - Lommeboken din.

Dag 25 - Kameraet ditt.

Dag 26 - Et weheartit bilde du elsker.

Dag 27 - Et bilde du ler av.

Dag 28 - Noe du ikke forlater huset uten.

Dag 29 - Din favorittblogg.

Dag 30 - En matrett du elsker.

Dag 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.

Dag 32 - En ferie du vil på igjen.

Dag 33 - En sang som får deg til å gråte.

Dag 34 - Noe du er redd for.

Dag 35 - Hvordan ordner du håret ditt?

Dag 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.

Dag 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Dag 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.

Dag 39 - Favoritt by.

Dag 40 - En morsom youtube-video.

Dag 41 - Et bilde av dyret ditt.

Dag 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.

Dag 43 - En sang du virkelig er lei.

Dag 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.

Dag 45 - En venn du har hatt helt siden 2.klasse.

Dag 46 - En oppskrift på en kake du elsker.

Dag 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.

Dag 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.

Dag 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.

Dag 50 - Et bilde av deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

 

Tar du utfordringen?

 

Bloggast♥

-annis1995-

A special gift for you!

16.02.2011 @ 15:24 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Dagen i dag så langt har for det meste forstatt gått i bare å slappe av og stappe i meg halsdrops. Eg spiser det jo nesten som om det skulle vert snop! Også har eg faktisk strikka litt,stolt må eg sei.

Ellers så fikk eg en pakke i posten i dag! Søstra mi som hadde bestilt en kjempegod sminkekost til meg fra id. Åhh,kosten var så myk! Skikkelig deilig å stryke den inntil huda. Også har ho visst bestilt id-pudder også. Som kommer om noken dager,så det skal bli spennande å prøve! Eg har jo noke id fra før av,og det er jo faktisk ganske så bra produkter! :) Alle hudspesialister og sånne folk seier at det er id som er det beste,så viss du ikkje har prøvd det... try it!

Eg var en liten tur ut i dag,eller rettare sagt så var eg på verandaen da men. Vertfall så tok eg noken få bilder,eg blei ikkje heilt fornøyd med dei men here they come`s:

Sminkekosten (y)

Kjære søsta hadde lagt med et søtt kort til meg også!♥

-Bruker du id?

Bloggast♥

-annis1995-

Weheartit er...

15.02.2011 @ 16:37 i Inspirasjon 26 kommentarer

...elsk! http://weheartit.com/ er ein av dei sidene som eg sikkert er inn på daglig! Det er så mange fine bilder og sitater der,og det gir så mye inspirajson! Og så og si nesten alle sitata eg finner der inne,treffer meg skikkelig. Nesten som at folk har tatt tankane rett ut av hjernen min.

Men ein ting som er litt domt,er at det er så mange negative/triste sitater der,det skulle vert masse meir av dei glade/lykkelige sitatene! Er dokke ikkje enig? For når der er såpass mange triste sitater,så blir det jo kanskje til at du ser et sitat som passer perfekt til deg,også begynner du å tenke tilbake på den triste "tiden" du hadde... Men uansett så elsker eg den sida!                                                                                                                                                                           Eg tenkte eg skulle dele noken bilder med dokke,som eg liker veldig godt:

 

Dette er bare noken få av alle dei kanskje 200 sånne bildene eg har,haha!                                                                         Som eg sa,eg elsker sånne bilder!♥

-Liker du sånne bilder?

Bloggast♥

-Annis1995-

Sjuk!

15.02.2011 @ 12:55 i Blogg 5 kommentarer

Heisann!

I dag blei det visst heimedag. I går følte eg meg heilt ødelagt! Hadde over 38 i feber,vanvittig vondt i halsen og heile kroppen verker noke sjukt og slapp til tusen så klarte egentlig ikkje gjøre noken ting!

Så i dag har det for det meste gått i å slappe av,spise is og stappe i seg is,hehe! Og det er så herlig å kjenne den kalde isen bare skli nedover den såre halsen!♥

Halsdrops!♥ Veit det er dårlig kvalitet,men orker ikkje å ta bilde,legge det inn på dataen osv...

-Er du sjuk for tida?

I såfall,god bedring til deg! :)

Bloggast♥

-Annis1995-

Zumba!!

13.02.2011 @ 19:29 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!
No skal eg på Zumba sammen med svigersøstra mi! Det skal bli deilig å  trene litt! Sjølv om eg har vert på lang skitur i dag også,men alle har vel godt av litt trening eller ka?

 -Går du på Zumba?

 

Bloggast♥

-Annis1995-

Då begynner eg igjen!

13.02.2011 @ 19:13 i Blogg 2 kommentarer

Heisann!
Ja,som dokke sikkert ser så har eg begynt å blogge igjen. Eg tenkte at eg kunne vel prøve en gang til! Så håper det går litt bedre denne gangen!
Bare et problem som sikkert kommer til å irritere noken,er at eg blander en del bokmål og nynorsk når eg skriver. Men det får dokke bare tåle!

Eg kommer til å blogge om det eg føler for og når eg føler for det. Og eg er veldig glad i å ta bilder og å redigere bilder så det kommer nok sikkert ein del av det! :) Eg liker også ganske så godt sitater/bilder med sitater! Eller rett og slett så elsker eg det,så du må ikkje bli overraska om det kommer en del av det også! Hehe.

 

Da håper eg at folk vil komme til å lese bloggen min,og ønske meg lykke til! (y)

 

Bloggast ♥

-Annis1995-

Velkommen til min blogg!

13.02.2011 @ 18:48 i Blogg 2 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits