Kategori: Hverdag

Vil du ha myke og glatte hender?

12.06.2012 @ 19:10 i Hverdag 4 kommentarer

Jeg rekner med at de fleste har hørt om Mary Kay produkter?

Til jul for noen år siden fikk jeg håndkrem produkter fra Mary Kay av bestevenninnen min. Pakken inneholder 3 produkter som jeg fortelle dere litt om nå:

Til venstre:Hånd skrubb

I midten: Hånd mykner

Til høgre: Hånd krem

 

Trinn 1:

Først begynner du med den tynneste flaska som er i midten av bildet. Dette er en ganske så tykk og feit krem så du trenger ikke ta så mye om gangen. Du begynner med å smøre denne kremen godt utover hele hånden din. Du skal ikke vaske av denne kremen!

 

Trinn 2:

Så tar du pumpe flaska som er til venstre på bildet. Dette er en hånd skrubb som du skal smøre opp på den feite kremen som du nettopp har smørt på. Denne skrubber vekk døde hudceller og annet som gjør til at huden ikke er myk. Når du har smørt hånd skrubben skikkelig utover hånden, vasker du det godt av. Du skal ikke kunne kjenne noen "steiner" på huden etter skrubben!

 

Trinn 3:

Til slutt tørker du hånden din og smører på hånd kremen som er til høgre på bildet! Denne virker som en helt vanlig hånd krem, men etter å ha smørt på de to andre produktene så blir huden din dobbelt så myk og glatt enn viss du bare skulle smørt på en vanlig hånd krem!

 

Dere tenker kanskje at dette er noe som tar lang tid, men der tar dere feil! Dette tar maks 2 minutter, og du vil få et dobbelt så bra resultat! :) Jeg syns vertfall at dette er noe som dere burde prøve, selv om det kanskje kan være litt dyrt! Det finst selvfølgelig andre Mary Kay produkter, men dette er den eneste jeg har prøvd da!

 

-Har du prøvd Mary Kay før, eller er det noe du vil vurdere å prøve?

-Annis1995


Livet er mer verdt enn et tastetrykk!

16.02.2012 @ 21:00 i Hverdag 2 kommentarer

For noen dager siden fant jeg denne filmen, som sier ganske så mye om hvor viktig det er å følge med på veien når man kjører! Det som jeg nesten syns er det værste i denne filmen, er at det er en liten unge som også blir utsatt av feilene de voksne gjør! Så neste gang du skal ut å kjøre bil eller være passasjer, så pass på og alltid hold øynene på veien!

 

Se og lær! 

 

-Hva mener du om dette?

 

-Annis1995

Begynner å blogge igjen!

13.02.2012 @ 15:45 i Hverdag 2 kommentarer

Hei!

Etter lang tid der jeg har fundert på om jeg skal begynne å blogge igjen eller ikke så har jeg funnet ut at jeg vertfall vil prøve igjen! Så får vi heller se hvordan det går framover,men jeg vil vertfall prøve så godt jeg kan å holde bloggen oppegående :)

 

Siden det er såpass lang tid siden jeg har blogget så tenkte jeg at jeg kunne si noen ting om meg selv:

-Jeg heter Anne Britt og er 16 år(blir 17 år i mai)

- Jeg går danselinja på 1vgs

-Jeg elsker vennene mine, kjæresten min, å danse og å ta bilder!

-Jeg har verdens beste kjæreste, som jeg elsker utrolig høgt ♥

-Jeg kan være ganske sta til tider,hehe!

-Jeg har 1 eldre bror og 1 eldre søster

-Jeg har 4 tantebarn, snart 5 ♥

-På fritiden driver jeg med dans, sang,kjæresten og vennene mine

-Jeg aner ikke hva jeg skal bli, men har en stor drøm om å bli skuespiller

 

Dette var det jeg kom på om meg selv for denne gang!

Håper du kanskje har lyst til å følge bloggen min,så kanskje jeg følger din ;-)

 
Dette er da altså meg,hehe!

 

-Har du lyst å følge bloggen min?

 

-Annis1995

Verdens beste mamma!

12.02.2012 @ 12:37 i Hverdag 0 kommentarer

Som dere sikkert alle vet så er det jo Morsdag i dag, og det er dagen for at våre mødre skal bli tatt godt vare på og føle seg spesielle!
Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg syns vertfall at jeg har verdens beste mamma! <3 Hun er god mot meg og støtter meg alltid når jeg trenger det! Mamma: jeg er så glad for at akkurat jeg fikk deg til mamma!<3 glad i deg! Så var jeg jo så grei at jeg kjøpte en stor fin blomsterbukett til hun og en gave ;)

Dårlig bildekvalitet siden jeg tok det med ipoden!

Feirer du Morsdag?

-annis1995

Må flytte til neste år!

28.08.2011 @ 10:46 i Hverdag 3 kommentarer

Heisann!

På fredag fikk jeg vite at bestevennen min,Elisabeth, MÅ flytte til Førde til neste år! Siden hun skal gå noe barne og ungdomsarbeider(?) greier der,og det har de ikke her som vi bor! Jeg vet at det er en stund til neste år,men likevel. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal kunne klare meg uten deg her ♥ Du er der alltid når jeg trenger deg,jeg kan snakke med deg om alt og vi gjør ALT sammen! Vi er så like på alle mulige måter og vi fullfører alltid setningene til hverandre! ♥ Når vi gikk på ungdomsskolen så såg vi hverandre hele tiden siden vi gikk i klasse sammen. Nå når vi har begynt på videregående og ikke går i klasse sammen,så kjenner jeg at det er noe som mangler i klassen min... og det er deg! Når jeg kjenner at noe mangler bare ved at du går i en annen klasse,hvordan skal jeg da klare meg når du flytter vekk? :(

En ting jeg vertfall skal gjøre,er å nyyte tiden sammen med deg og vere mye mer sammen med deg! ♥

Kommer virkelig til å savne deg til neste år! ♥

Love you, my bestfriend! ♥

 

-Har bestevennen din noen gang flyttet?

Da var første dagen overstått!

17.08.2011 @ 19:28 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Da var endelig første dagen på Firda Videregående skole overstått! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var ganske så nervøs samtidig som jeg gledet meg litt. Det begynte med at vi samlet oss i kultursalen å fikk info av rektor også gikk vi på klasserommene våres. Vi fikk jo en del info på klasserommene også,pluss en omvisning på skolen :) Jeg har ikke snakket noe særlig med folkene i klassen min enda,men satser på at det ikke blir så lenge til. For dere som ikke vet det,så går jeg på dans! Jeg gleder meg veldig til å få begynne å danse ca 2 timer hver dag i uka,det skal bli skikkelig digg♥

Alt i alt så har jeg hatt en fin dag!

 

-Har du begynt i ny klasse i dag?

-I såfall,hvordan var det?

 

-Anne Britt

DUBBLE BUBBLE

21.07.2011 @ 16:38 i Hverdag 4 kommentarer

Har du noen gang smakt Dubble Bubble før? Sånne fargerike tyggiskuler som er i sånne automater, som du må putti på 1 kr eller noe sånt for å få noen få kuler. Egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor jeg "spiser" det, det er jo egentlig ikke noe  godt i det hele tatt! Greit nok at det smaker litt godt i begynnelsen,men sånn etter 2 minutter så er all smaken forsvunnen og du sitter igjen med en smakløs og veldig hard tyggis!

Men det er vel også etter smak og behag!

 

-Liker du DUBBLE BUBBLE?

 

-Anne Britt

Dason er død!

20.07.2011 @ 23:49 i Hverdag 2 kommentarer

Dere husker kanskje jeg fortalte at søskenbarna mine hadde funnet en ekornbaby i hagen for ca 1 1/2 uke siden. En kompis av Sondre(eldste søskenbarnet mitt) hadde ekornet i 1 dag,og alt virket for å gå bra inntil kompisen skulle mate Dason(navnet til ekornet)... Da såg han at Dason var død! "/ Stakkars lille ekorn! Forlatt av moren sin og ble ikke gammel nok til å åpne øynene sine en gang.R.I.P lille venn ♥

 

-Har dyret ditt dødd før?

 

-Anne Britt

Har farget håret!

20.07.2011 @ 23:36 i Hverdag 4 kommentarer

Heisann!

Ja,som dere sikkert skjønner så har jeg farget håret mitt! Eller faktisk onkelen min har farget det,haha! Jeg har farget det sånn farge før også,men det har alltid vært hos frisøren. Men jeg syns resultatet ble bra,selv om det ser litt sort ut akkurat nå da.FØR:


ETTER:


Her ser håret mitt enda mer sort ut siden det var vått! Men det blir mørkebrunt etter en stund :)

 

-Syns?

-Har du farget håret før?

 

-Anne Britt

Alt er bare feil!

20.07.2011 @ 15:23 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Ville bare informere om at bloggen ikke skal se sånn ut som den gjør nå! Eller teknisk sett så skal den det,bare at jeg skal legge inn header,profilbilde osv :) Så jeg skal fikse den så fort jeg får tid!

 

haha,det var vel egentlig bare det jeg ville si!

 

-Anne Britt

På senteret

19.07.2011 @ 12:23 i Hverdag 3 kommentarer

Heisann!

Nå skal jeg og Amalie en tur på senteret  Gjøvik, og forhåpentligvis få shoppet litt! Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å gå ned til bussholdeplassen,siden det regner som bare fy! Men men,vi snakkes! ♥

Jeg vil heller ha SOL!

 

-Hva skal du i dag?

-Anne Britt

TRENINGSENTERET

14.06.2011 @ 12:18 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Nå om ikke så lenge skal jeg ta bussen ned på Sandane og trene sammen med to venninner på treningsenteret! Jeg har aldri prøvd å trene der før faktisk, men det skal bli gøy å prøve det! 

Men nå må jeg fortsette å ordne meg og spise, må jo rekke bussen kl 13.00!

-Hva skal du i dag?

 

-Anne Britt


KABAL FORKLARING

13.06.2011 @ 21:26 i Hverdag 1 kommentar

Så lite som jeg har å gjøre så spiller jeg kabal. En kabal som Elisabeth lærte meg(Advarsel: blir lett avhengig av den!),men som jeg ikke aner hva heter! Jeg liker hvertfall veldig godt å "legge" den,så tenkte jeg skulle prøve å forklare dere hvordan det fungerer:

1: Du begynner med å ha 3 kort i 5 bunker,slik som du ser på bildet.

2: Derretter tar du fortsatt 3 kort i hver bunke å legger slik at du ser kortene,slik som på bildet. Du skal nå se om du finner to like kort, og i dette tilfellet så var her ingen like kort.

3: Når der ikke er noen like kort skal du trekke et kort fra bunken med kort som du ikke brukte. Jeg trekte en 9-er, og siden der ikke var noen andre 9-ere så trekker jeg bare et nytt kort fra bunken. Når du får 2 like kort så tar du de og legger i hver sin bunke,sånn som du ser...

4: ...HER! Så da viss du ser at du har to like kort på "brettet",altså på selve kabalen,så tar du selvfølgelig opp de og legger de i hver sin bunke,sammen med de andre som du har fått like.

5: Men etter hvert så blir det jo tomt for kort i kabalen,eller den ene "vingen" til kabalen hvis jeg kan kalle det det. Så da blir det seendes slik ut: som bildet under. Da blir du nødt til å snu bunken slik at det ser....

6: .....SLIK ut; som bildet under viser. Etter det fortsetter du bare å finne to like kort7: Når du ikke kan finne flere like kort og den ekstra bunken med som du kan trekke kort fra er tom,så er kabalen ferdig! Da tar du den ene bunken å teller hvor mange kort du har. Mitt beste er 20 kort,jeg slo faktisk rekorden min akkurat nå! (Min forje rekord var 19)Jeg vet ikke om du skjønte noe i det hele tatt,men jeg prøvde hvertfall!

 

-Kan du denne kabalen?

 

-Anne Britt

FINN ORDET

13.06.2011 @ 15:13 i Hverdag 1 kommentar


Jeg sitter ute i sola å prøver å finne ordene...som viste seg å ikke være enkelt! Men nå skal vi reise fra Bryggja,så hadebra!

 

-Har du prøvd sånn før?

 

Anne Britt

 

Tatovering

06.06.2011 @ 20:35 i Hverdag 2 kommentarer

På skolen i dag kom vi inn på temaet tatovering, om vi ville ha og i såfall hvor. Jeg tror nok at vi var ganske så uenige når det gjelder hva vi ville ha og hvor! Men en ting som jeg er enig med venninnene mine i,er at en tatovering skal bety noe. F.eks at du skriver navnene til søsknene dine,hjerter med navn inn i, tre roser som står for tre personer og sånne ting. Selvfølgelig så må ikke en tatovering bety noe,men hvis den betyr noe så er den liksom så mye mer vært(syns jeg da!)

Dette var tatoveringer som jeg syns er fine,eller plasser som er fint å ha tatoveringer på da! Men noe som jeg syns er skikkelig stygt,er hvis man tatoverer seg over hele kroppen,armen osv! :

 

-Liker du tatovering?

 

-Anne Britt

TOPP 6 SANGER

06.06.2011 @ 16:43 i Hverdag 2 kommentarer

Jeg er en av de personene som virkelig er avhengig av musikk! Så jeg tenkte å dele med dere de sangene jeg hører mest på nå for tiden:

 Nr 1:Danza Kuduro-Don Omar ft Lucenzo

Nr 2: Sweat-Snoop Dogg vs David Guetta

Nr 3: Mr Saxobeat- Alexandra Stan

 Nr 4: Lollipop- Alexandra Stan

Nr 5: Give me everything- Pitbull ft Ne-Yo,Afrojack,Nayer

 Nr 6: Rolling in the deep- Adele

 

Her er da de jeg hører mest på for tiden! Jeg hører selvfølgelig på mange andre sanger også da,haha

 

-Har du hørt sangene før?

-Hvilke sanger hører du mye på?

 

-Anne Britt

 

Jeg fikk 5 på eksamen og bursdag!

31.05.2011 @ 16:04 i Hverdag 3 kommentarer

 

Jeg er så sinnsykt glad akkurat nå! Som dere sikkert vet så kom jeg jo opp i engelsk sammen med Elisabeth,og jeg fikk 5. Jeg mener jeg fikk 5 på munnlig eksamen! Er superfornøyd! Jeg har faktisk også bursdag i dag,så kommer nok litt bilder senere. Siden jeg skal feire med familien i dag! ♥

 

-Hva fikk du på eksamen,eller hva håper du på?

 

-annis1995♥-

Wish us good luck!

30.05.2011 @ 22:27 i Hverdag 1 kommentar

Heisann! Det har blitt veldig lite blogging i det siste,men det skyldes munnlig eksamen! Men nå er jeg og Elisabeth endelig ferdig med alle forberedelsene! :D Vi har jobbet fredag,lørdag,søndag og i dag,så vi fortjener virkelig en bra karkater. haha! Vi kan ca alt utenat, så det er ganske så bra siden vi faktisk skal stå å snakke i 1/2 time!Jeg er veldig spent på i mårgen, men håper virkelig at det går bra!

Men for å ikke bare være så egoistisk å snakke om meg og min eksamen,så vil jeg også ønske alle som har eksamen i nærmeste framtid; LYKKE TIL!

 

-Vil du ønske oss lykke til?

 

-annis1995♥-

Verdens beste bursdagsgave!

29.05.2011 @ 11:04 i Hverdag 3 kommentarer

Nå er det ikke lenge igjen til jeg har bursdag! Jeg har bursdag på tirsdag,31.mai, hvis dere lurte. Men lille Elisabeth klarte selvfølgelig ikke vente med å gi meg bursdagspresangen min,så jeg fikk den på fredag.

Det er en av de mest fantastiske bursdagsgavene jeg har fått! Den betydde såå mye mer enn et dyrt kamera,en stor tv eller slike ting! Hun hadde laget en digital bok på nettet til meg,med masse bilder av noen av tingene vi har gjort sammen ♥

Jeg tok noen bilder fra noen av sidene;

Bursdagskortet

Brillene så gjør at jeg ser ut som en bolle,haha!

også innpakkingspapiret

Tuusen takk for en fantastisk bursdagsgave,Elisabeth! Gla i deg ♥


 

-Når har du bursdag?

 

-annis1995♥-

Engelsk munnlig eksamen!

27.05.2011 @ 20:33 i Hverdag 5 kommentarer

Heisann!

Jeg har en kjempe nyhet å fortelle! Hvertfall for min del. Jeg kom opp i engelsk munntlig i eksamen,sammen med Elisabeth ♥ Er kjempefornøyd! Så no har vi sittet en stund å prøvd å finne ut hva vi skal snakke om,men egentlig ikke kommet noe særlig i gang med selve presentasjonen. Men vi har jo helt til tirsdag da! ;)

Vi fikk oppgaven " It's a mystery to me," som vi begge er veldig fornøyde med!-Hva kom du opp i på eksamen?

 

-annis1995♥-

Ny header!

25.05.2011 @ 20:21 i Hverdag 4 kommentarer

Da har jeg laget meg en ny header. Den er ganske så enkel,men den duger vel!

 

-Syns?

Første eksamen ferdig!

24.05.2011 @ 17:31 i Hverdag 4 kommentarer

Da er jeg endelig ferdig med den første eksamen. I dag hadde vi nosk hovedmål. Jeg ble jo selvfølgelig kjempekvalm på bussen ned til skolen og trodde jeg skulle spy på begynnelsen av dagen! Men heldigvis gikk det bra etter hvert! Temaet var ORD,Ord,ord! og oppgavene var ganske så greie! Så håper det gikk bra,jeg følte vertfall at det gjorde det : )


Jeg er vakker,eller hva?

 

-Har du hatt eksamen?

 

-annis1995♥-


 

Bursdags outfit 21.05.11

21.05.2011 @ 17:34 i Hverdag 5 kommentarer

Nå skal jeg i bursdag til Ingvild♥

 Og jeg begynner å få litt liten tid,så vi snakkes! Men ha en fin lørdag dere også!

 

-Hva skal du i kveld?

 

-anni1995♥-

Gratulerer med dagen!

17.05.2011 @ 19:23 i Hverdag 1 kommentar

Jeg vil bare ønske alle GRATULERER MED DAGEN!

Også gratulerer til mormor som fyller 76 år i dag! Gratulerer mormor♥

 

-Har du hatt en fin 17.mai?

 

-annis1995♥-Vannkrig med russen!

13.05.2011 @ 22:01 i Hverdag 2 kommentarer

Heisann!

Først vil jeg bare beklage for at jeg ikke har vært noe flink til å blogge i det siste,men det er bare så sinnsykt mye som skjer for tiden. Også har vi snart eksamen. Jeg kom forresten opp i NORSK. Jeg er helt overlykkelig!

 

Men over til overskriften! I går hadde vi grønnrussene(10.klasse) vannkrig med russene på Firda vgs! Skal si det gikk hardt for seg,var uheldigvis noen som skadet seg litt også. Uansett så var det kjempegøy med vannkrig!Virkelig gøy!

 

-Har dere vannkrig med russen?

 

-annis1995♥-

Alt for mye!

11.05.2011 @ 20:47 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Jeg sitter nå å pugger til musikk for harde livet! Jeg har bestemt meg for å få en bra karakter på denne prøven,siden den er avgjørende hva jeg får i musikk. Jeg hadde 5,og vil holde på den!

Og i tillegg så har vi naturfag-forsøks innlevering på fredag,tyskprøve på fredag også nærmer eksamen seg! Syns tiden går litt for fort jeg ;s

 
-Har dere mye framover nå?

 

-annis1995♥-

High five for the first kiss

09.05.2011 @ 16:51 i Hverdag 2 kommentarer

Fant en utrolig søt video her i sted som jeg bare må dele med dere!

 

 

-Var de ikke søte?

 

-annis1995♥-

Ny blogg med "må gjøre video"!

01.05.2011 @ 21:06 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Jeg har kanskje glemt å fortelle dere at jeg nå har startet en blogg sammen med bestevenninnen min Elisabeth♥

Jeg kommer fortsatt til å ha denne bloggen her,men dere kan kanskje ta en tur innom vår blogg også? Den heter ; http://anneogbeth.blogg.no/   Vi har også en MÅ GJØRE VIDEO på bloggen. Så ta en tur innom da vel og sie noe vi skal gjøre?-Vil du stikke en tur innom oss?

-annis1995♥-

Se hva jeg har fått!!

26.04.2011 @ 17:54 i Hverdag 2 kommentarer

Heisann!

Her jeg bor så er det hvert år sånn at de som går i 10.klasse er grønnruss. Dette er jo selvfølgelig ikke noe i forhold til de vanlige russene. Så etter veldig mye rot med å bestille,så har jeg endelig fått grønnrusse-lua og fløyta mi!

Så i dag i en time foreslo folk hva folk kunne "hete,"altso hva som skulle stå fremmerst på russeluen. Og der skal jeg si dere det kom mange rare forslag! F.eks ; Kleggen,braceface,crackhead,horeveien,svensken og kleppus. På meg fåreslo folk" tyggistester",siden jeg på mine forje blogg hadde en video der eg testet tyggiser. Men jeg tror heller at jeg skal kalle meg "Dadda." Det er noe som tanteungene mine kaller meg,og et navn jeg syns er veldig koselig ♥ Så jeg tenker at det er det jeg kaller meg!

 Kler jeg å være grønnruss eller,haha?

 

-Er du grønnruss i år?

-annis1995♥-

Visste du dette?

25.04.2011 @ 19:34 i Hverdag 7 kommentarer

Tenkte at dere kanskje ville bli litt bedre kjent med meg,så jeg skal si dere litt om meg selv. Eller som jeg kalte det:"Visste du dette?" 

 

-Jeg elsker å danse

-Jeg er avhengig av musikk!

-Jeg sitter på dataen så og si hver dag(uheldigvis!)

-Jeg er ganske følsom

-Hater å ha feil

-Jeg hater krypdyr

-Jeg er mørkredd

-Jeg er veldig lettskremt

-Jeg kan bli veldig fort sjalu

-Jeg har god hukommelse når det gjelder visse ting(skole er ikke inkludert)

-Jeg hater avstand mellom folk

Oooog.... JEG HAR VERDENS  BESTE VENNER!♥

 

-Visste du noe av dette?

 

-annis1995♥-

Ny header!

22.04.2011 @ 18:42 i Hverdag 2 kommentarer

Da har jeg tatt å byttet header igjen..

 

-Syns?

 

-annis1995♥-

Roosa,jeg liker bare ting hvis det er rosa...

22.04.2011 @ 16:54 i Hverdag 2 kommentarer

 

 

 

 

Rosa sangen!

 

-Syns?

 

-annis1995♥-

Amors baller!

06.04.2011 @ 22:08 i Hverdag 4 kommentarer

Nå har jeg nettopp hvert å sett på filmen amors baller med noen herlige jenter!♥

Filmen var bra og til tider veldig komisk! Du burde se den!

 For å la hver å avsløre hva som skjer i filmen så viser jeg dere bare traileren :)

 Jeg syns ikke de hadde tatt med så mye av det som var best,men men

 

-har du sett filmen?

 

-annis1995♥-

No strings attached!

20.03.2011 @ 17:15 i Hverdag 4 kommentarer

Nå eg jeg klar for å reise på kino med jentene mine♥ Vi skal se filmen "No strings attached." Det virker som en morsom film,så håper at den er bra! Så da snakkes vi!

 

 

-Har du sett filmen?

 

-annis1995♥-

Jeg får vel bare begynne da

17.03.2011 @ 18:33 i Hverdag 4 kommentarer

Heisann!

Akkurat nå sitter jeg å skriver forsøk i naturfag. Noe som jeg merket var fryktelig kjedelig! Men det er noe jeg bare må gjøre så...

 

-Har du noe lekser som du må gjøre?

 

-annis1995♥-

Let`s Zumba!

15.03.2011 @ 17:31 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Nå skal jeg snart på Zumba med min kjære svigerinne♥ Har ikke vert på Zumba på en stund nå,så det skal bli gøy å komme i gang i gjen!

 

-Går du på Zumba?

 

-annis1995♥-

Total blackout!

10.03.2011 @ 18:13 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Så dere på det nye TV-programmet som gikk på tvnorge(tror jeg) kl.20.00? Programmet heter Total Blackout! Det vat et kjempemorsomt program. Det annbefaler jeg dere virkelig til å se på.

Programmet går ut på å gjøre forskjellige øvelser i mørket,så deltakerene ser virkelig ingenting! Må egentlig vere en veldig ekkel følelse

 

Her er et lite klipp fra en ting som de har måttet gjøre! Holdt på å le meg ihjel når eg såg på programmet. Det å se hvordan de reagerer over at de kanskje bare kjenner på en lue,slik som han i denne filmen gjør!

 

-Har du sett på programmet?

-I såfall,hva syns du?

 

-annis1995♥-

Sang,du blir hekta!

08.03.2011 @ 17:53 i Hverdag 2 kommentarer

Heisann! I stad var jeg inn på en blogg,der jeg fant denne sangen her. Det tok meg bare noen få minutt før jeg ble helt hektet på den,haha! Den fikk meg i skikkelig godt humør,sånn happy dansehumør! :)

Hør på den du også,kanskje den gir deg en happy-effekt!

 

Nå må jeg sette meg til å øve på den fryktelig store norskprøven vi har på torsdag. Vi skal lese sånn 60-70 sider! Syns det er litt i overkant jeg-.-

-Hva syns du om sangen?

-annis1995♥-

You helped me through the pain!

07.03.2011 @ 21:52 i Hverdag 4 kommentarer

Det har hvert en stund der ting kunne gått mye bedre...Men den tiden har nå begynt å snu! Og det er bare takket vere bestevennen min!♥ Han har hvert en utrolig stor støtte for meg,og alltid komt med de riktige ordene! Han er virkelig en venn jeg vil komme til å holde på! Du det er snakk om skjønner nok at det er deg jeg mener,hvis du leser dette.

 

For å gjøre en laang historie kort,så legger jeg bare inn noen bilder!

 Bare noen enkle ord kan forandre på mye,hvis det er de riktige ordene!

Kjempeglad i deg,bestis♥

 

-Har du en bestevenn som har hjelpt deg gjennom tøffe tider?

 

PS: Svar på spørsmålsrunden kommer snart!

-annis1995♥-Sean Banan...

05.03.2011 @ 21:52 i Hverdag 5 kommentarer

Før så satt jeg sammen med to gode venner i klasserommet. En dag så begynte de plutselig å si ting som "rompaaa og kjøtt fy fææn!" og jeg skjønte jo ingenting,så de ba meg søke på Sean Banan på youtube. Og da fant jeg en veldig spesiell men morsom video og senere så fant jeg en sang av han. Det er en julesang,men jeg digger den!

 

 

Som dere sikkert skjønner,så er han en veldig spesiell person! x)

 

-Hva syns du om Sean Banan?

-annis1995♥-

Hvem er jeg?

05.03.2011 @ 21:16 i Hverdag 2 kommentarer

Heisann!

Jeg har ikke hatt noe blogglyst de siste dagene så har ikke blitt noe særlig av det!

 

Jeg tenkte at jeg kunne fortelle dere litt om meg selv. Er vel litt greit å vite hvem som står bak denne bloggen,eller?

Jeg heter da Anne Britt og kommer fra en helt grei bygd med navnet Breim. Mange klager veldig på at her lukter møkk hele tiden, men jeg er blitt ganske så vandt med det,hehe! Jeg blir 16 år 31.mai, noe som jeg gleder meg til egentlig! Jeg vet ikke helt hvorfor, men da er jeg jo litt mer voksen og ikke minst så kan jeg begynne å lærekjøre. Det både gruer og gleder jeg meg til! Jeg strekker meg også 170cm over bakken.

Jeg har mange gode venner, som jeg er så sinnsykt  glade i!♥ Og på fritiden liker jeg å vere med venner, danse, gå på zumba og sitte på dataen. Må si at dataen er en god venn av meg, hadde ikke klart meg uten. Uff!

Dans er noe jeg virkelig brenner for! Har danset siden jeg var 6-7 år og jeg elsker det!♥ Dans er noe som jeg mest sansynlig kommer til å fortsette med så lenge jeg kan!

Jeg er vel den personen som man kan kalle "veldig følsom". Hvis jeg ser en film som er trist, så bare fosser tårene. Jeg klarer virkelig ikke å holde igjen noe som helst. Sånn egentlig så trenger ikke filmen å vere så veldig trist heller, for jeg kan begynne å gråte av den minste ting når det gjelder film! Sånn i daglig livet så kan jeg av og til ta meg veldig nær av ting og kan bli veldig fort såret! Også blir jeg vel egentlig veldig fort sjalu... men det gjelder mest om gutter. Når det gjelder følsomheten og sjalusien min, så er det ikke noe jeg liker i det hele tatt. Jeg hater egentlig å vere såpass følsom!

Jeg har vel egentlig veldig dårlig selvtillit! Jeg har ikke hatt så veldig dårlig selvtillit før,det har vel egentlig komt litt mer i det siste... og dette gjør også at jeg blir mindre trygg på meg selv, noe som ikke akkkurat er så veldig positivt. Men en ting som jeg syns er litt positivt med meg, er det at jeg er såpass omsorgsfull ovenfor andre! Jeg klarer ikke se at folk har det vondt, er utenfor eller blir urettferdig behandlet! Jeg får bare helt vondt av sånne ting!

På skolen er jeg helt ok, ikke noe skolelys men heller ikke dårlig. Jeg har bestemt meg for å prøve å virkelig jobbe med karakterene frammover til sommeren! De teller jo liksom på hele avgjørelsen om jeg kommer inn på dans eller ikke!

Når det gjelder fine bilder, sitater eller sanger så er jeg veldig svak for det! Noe som vennene mine vet veldig godt,haha! Det gjelder spesielt fine sitater. Jeg "forelsker" meg sinnsykt lett i sånne ting! Og det som er så rart er at ca alle sitatene jeg finner minner meg så mye om meg selv! Akkurat som om den som har skrevet det har tatt tankene ut av hodet mitt. Så sitater er noe jeg virkelig elsker♥

 Noen sitater som jeg syns er fine!
Slengte bare med et bilde av meg, er ikke det fineste bildet av meg men det får bare gå!

 

-annis1995♥

 

UKM i dag!

04.03.2011 @ 15:48 i Hverdag 3 kommentarer

Heisann!

Nå har jeg besøk av Ina♥ Vi sitter å ser på One Tree Hill også i 17.00 tiden skal vi ta bussen ned på Sandane for å se på UKM! Gleder meg virkelig♥ Jeg har hvert å sett på det en gang før tror jeg,men denne gangen er det veldig mange som skal vere med. Så blir bare ekstra gøy!

 

 

-Har du vert på UKM før?

-Har du deltatt?

 

-annis1995♥-

Bye bye

25.02.2011 @ 09:46 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Da stikker jeg og Elisabeth en tur til Førde for å shoppe litt!

 

 

Snakkes!

-annis1995♥-

We forgive,but should we?

24.02.2011 @ 20:22 i Hverdag 1 kommentar

Dette bildet syns jeg er sant! Det har skjedd med meg også. Har hendt at jeg har tilgitt personer som jeg kanskje egentlig ikke ville tilgitt. Men jeg har  vert så redd for å miste denne personen,redd for å bli alene da,så jeg har hele tiden tilgitt personen. Den dag i dag,så er ikke jeg og denne personen noe særlig venner. Og jeg skjønner faktisk at jeg egentlig ikke hadde trengt denne personen i livet mitt,jeg klarer meg fint uten!

Så hvorfor tilga jeg? Min grunn er vel fordi jeg for det første var redd for å miste denne personen,sånn som det står på bildet. Men jeg tror også det var fordi jeg var redd for å vere alene,siden denne personen var en ganske så nær venn jeg hadde. Og det å vere alene er jo ikke noen god følelse, så da bare tilgir jeg fordi jeg er så redd!

 

Så heter det jo også at man kan glemme. Men det er jo noe helt annet enn å tilgi! Det har hendt meg flere ganger at jeg egentlig kanskje ikke kan fordra en person,fordi den har gjort meg noe vondt og jeg ikke vil tilgi personen. Så etter en stund har jeg bestemt meg for å bare glemme det hele eller bare legge det bak meg og leve livet videre! Det finst personer jeg er sammen med den dag i dag,som har gjort meg ting som jeg bare har lagt bak meg. Jeg har aldri tilgitt personen,tror ikke at jeg kommer til å gjøre det heller! Men livet må jo gå videre...

Så folkens, legg det bak dere! Dere trenger ikke tilgi,men dere kan glemme det. For som jeg sa ; livet må gå videre! Uansett som du vil eller ikke...

 

-Har du opplevd noe liknende før?

 

-annis1995♥-Hvilken header skal jeg ha?

24.02.2011 @ 18:36 i Hverdag 29 kommentarer

Heisann!

Jeg tenkte at jeg skulle bytte header! Jeg laget noen i går,men vet ikke hvilken av de jeg skal bruke... Er ikke så flink til å lage sånn veldig fin og innviklet header,så er bare noen enkle!

 

Nr1:

 

Nr 2:

 

Nr 3:

 

Nr 4:

 

Nr 5:

Som sagt,de er helt enkle! Men jeg tar gjerne imot tips :)

Og som dere sikkert ser så skriver jeg nå på bokmål,siden jeg har skjønt at det er enklest for de som snakker/skriver bokmål til vanlig. Dere skal slippe å lese setningen 2 ganger :) Og vi som snakker/skriver nynorsk skjønner godt bokmål så...

-Hvilken syns du jeg skal bruke?

-annis1995♥-

Nynorsk eller bokmål? Trenger hjelp!

23.02.2011 @ 21:42 i Hverdag 10 kommentarer

Heisann!

Eg har et lite problem når det gjelder måten eg skriver på... For eg skriver sånn som eg snakker! Eg vil ikkje kalle det dialekta mi,for da skulle eg skrevet ganske så grovt nynorsk! Men siden mamma snakker bokmål,så har det blitt en del bokmålsord på meg,hehe!

Men det eg trenger hjelp til,er om eg skal skrive bokmål eller nynorsk? For eg tenker at for dere som snakker/skriver bokmål til vanlig skjønner sikkert bedre det eg skriver viss eg skriver det på bokmål,eller? Det er sikkert noken av dokke som kanskje irriterer dokke litt over at eg skriver både bokmål og nynorsk. For eg vil ikkje at folk skal la vere å lese bloggen min kanskje fordi at eg skriver "vanskelig"! Men eg skal jo egentlig skrive nynorsk sånn til vanlig,såå....

 

Så da trenger eg DIN hjelp! Skal eg skrive bokmål eller nynorsk?

 

-annis1995♥-

Neei,Anne Britt daa!

23.02.2011 @ 17:24 i Hverdag 6 kommentarer

Dag  8 - Hva gjorde du idag?

I dag våkna eg av at mamma sier" Neimen,Anne Britt daa!",eg hadde nemlig forsove meg! Klokka 12.30 skulle eg vere klar og ferdig påkledd(utekle og slalomsko),for vi skulle hente tanteungane mine for så å reise opp på fjellet. Så det blei en brå start på dagen!

Så da vi endelig kom oss opp på fjellet,så ser vi at det trekket som Dina og Linnea(tanteungane) står i,er ødelagt! Så det blei til at vi gikk rett på kafèn,satt litt ute før vi reiste heim igjen. Misslykka skitur!

 

No tenkte eg at eg snart skal lage litt muffins/cupcakes!♥ Så skal eg sette på kaffe til mamma og pappa. Flinke meg altso!

 

Tumblr_leu8v951j31qac6sjo1_500_large

 

Tumblr_lh276wgu6n1qh1aqwo1_r1_500_large

NAM,seier bare eg♥

 

-Ka du har gjort på i dag?

-Lika du cupcakes?

 

-annis1995♥-

 

Dag 7 - Det du kjøpte deg sist

22.02.2011 @ 18:46 i Hverdag 5 kommentarer

Det eg kjøpte meg sist ja... eg har faktisk ikkje kjøpt noke på lenge føler eg.

Denne genseren bestilte eg fra H&M for litt siden. Eg lurer på om den kosta ca 100.-

 

-Ka var det siste du kjøpte?

 

-annis1995♥-

 

My leg hurts!!

22.02.2011 @ 18:18 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

I dag har eg vert på fjellet i heile dag sammen med Inger Margrethe♥ Har ikkje stått på slalåm på 2 år no,så gjett om eg er sliten i beina! Også når vi skulle heim igjen,så rente vi ned noke som heiter "moldestadbakkane",eg har aldri rent der før og det trur eg ikkje at eg skal gjøre igjen heller! Vanlige folk bruker kanskje 20-30 min ned bakken, mens eg og Inger Margrethe brukte 1 1/2 time ned,haha! Ho fallt sikkert 10 ganga,og låg å kava i 10min for hver gang ho fallt,før ho kom seg opp igjen. Men det var en veldig koselig dag/tur da♥

 
Herlig vær!


Der ligge ho og kava igjen!

-Ka du har gjort på i dag?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Bløting!

21.02.2011 @ 18:23 i Hverdag 0 kommentarer

Eg og Elisabeth stod opp i 11.00 tida for så å bevege oss ut i kulda,ned på butikken.

Når vi kom heim igjen, lagde vi brownies♥ Den blei rett og slett suupergod! Men eg trur kanskje vi skulle steikt den litt lenger, for når vi skulle spise den så var den heilt bløt inni,haha!NAM! Den var masse bedre enn den ser ut her

-Lika du brownies?

 

Bloggast♥

-annis1995-Jentekveld med bestejentene

21.02.2011 @ 18:09 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

I går var eg da på jentekveld hos Silje ,og det var kjempekoselig! Kvelden gikk ut på mimeleik,Twister og mye latter og morro!♥

 

Bloggast♥

-annis1995-

Sunshine!

20.02.2011 @ 12:27 i Hverdag 3 kommentarer

God Morgen alle sammen!

Er ganske så daff kjenner eg, siden eg ikkje har sovet så mye i natt. Eg har rett og slett bare ligget å hostet til eg nesten har spydd! ;s Har hatt det sånn i 3 netter no,håper virkelig eg snart blir kvitt det!

No snart så har eg og pappa tenkt oss opp på fjellet for å se på tanteungane mine stå på slalomski også seinare i dag kommer Elisabeth før vi seinare igjen skal på jentekveld til Silje ♥ Det skal bli koselig!

No sitter eg å spiser frokost så eg nesten må sei er ganske så sunn. Eg mener,bare se her da ;

Også tar eg til og med Omega3! Haha,eg er flink altso!

Satser på at det blir en fin dag i dag! Været gjør det vertfall mye bedre!♥

 

-Ka du skal i dag?

 

Bloggast♥

-annis1995-

Day 1 og Konkuranse

16.02.2011 @ 16:21 i Hverdag 5 kommentarer

Eg fant ut at eg tar to fluer i en smekk no! Først så tenkte eg at eg skulle ta day 1 i den 50 days greia mi.

Day1:


Foto/weheartit.com/

 

Konkuransen(!):

Eg er med i ein konkuranse på http://kjosern.blogg.no ! Premien er ein overraskelse og fra København mener eg det var. Så meld deg på du også!

header

Ho har også en veldig bra blogg,så les bloggen hennes!

-Er du med i konkuransen,viss ikkje...bli med da!?

Bloggast♥

-annis1995-

A special gift for you!

16.02.2011 @ 15:24 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!

Dagen i dag så langt har for det meste forstatt gått i bare å slappe av og stappe i meg halsdrops. Eg spiser det jo nesten som om det skulle vert snop! Også har eg faktisk strikka litt,stolt må eg sei.

Ellers så fikk eg en pakke i posten i dag! Søstra mi som hadde bestilt en kjempegod sminkekost til meg fra id. Åhh,kosten var så myk! Skikkelig deilig å stryke den inntil huda. Også har ho visst bestilt id-pudder også. Som kommer om noken dager,så det skal bli spennande å prøve! Eg har jo noke id fra før av,og det er jo faktisk ganske så bra produkter! :) Alle hudspesialister og sånne folk seier at det er id som er det beste,så viss du ikkje har prøvd det... try it!

Eg var en liten tur ut i dag,eller rettare sagt så var eg på verandaen da men. Vertfall så tok eg noken få bilder,eg blei ikkje heilt fornøyd med dei men here they come`s:

Sminkekosten (y)

Kjære søsta hadde lagt med et søtt kort til meg også!♥

-Bruker du id?

Bloggast♥

-annis1995-

Zumba!!

13.02.2011 @ 19:29 i Hverdag 1 kommentar

Heisann!
No skal eg på Zumba sammen med svigersøstra mi! Det skal bli deilig å  trene litt! Sjølv om eg har vert på lang skitur i dag også,men alle har vel godt av litt trening eller ka?

 -Går du på Zumba?

 

Bloggast♥

-Annis1995-

hits