Kategori: Herlig!

One Direction

17.feb.2012 @ 17:51 i Herlig! 0 kommentarer

Jeg rekner med at det ikke er bare jeg som liker/elsker/digger dette bandet her? De er sinnsykt flinke til å synge og sangene deres har liksom alltid en bra mening!♥

Alzg4hdcqaaqif__large

Tumblr_lzhne7wabs1r8xavwo1_500_large

Tumblr_lvumy4p4yg1r0uczl_large

 

-Hva syns du om bandet?

 

-Annis1995

Bestilt tredemølle!

14.feb.2012 @ 17:29 i Herlig! 2 kommentarer

I går gjorde jeg og mamma det store kjøpet av en...trommevirvel... TREDEMØLLE! 

Vi har lenge vurdert og ønsket oss å få en tredemølle,men i går bestemte vi oss endelig! Sånn egentlig så bestilte vi en på søndagen, men så plutselig fikk jeg en mail om at den typen var utsolgt så da måtte vi bruke hele kvelden i går på å bestille en ny! Litt surt igrunn...

 

Men nå går jeg bare å venter på at den skal komme, så jeg endelig kan komme meg skikkelig i form♥ For siden jeg ikke er den type person som liker å løpe/jogge offentlig ute blandt folk, så er jo dette perfekt for meg! (Y)

Dette er da alså den tredemøllen vi skal få!

 

-Har du en tredemølle?

 

-Annis1995

You make me smile!

30.aug.2011 @ 22:40 i Herlig! 2 kommentarer

Du får meg alltid til å smile <3
Du får meg alltid til å le <3
Du får meg alltid til å se positivt på ting<3
Du får meg alltid til å føle meg bra <3
Du fyller mitt hjerte med glede når du gir meg komplimenter<3
Det er en ting å si om dette <3 JEG ELSKER DEG <3
Du er alt for meg jenta mi <3 Anne <3 Britt <3

 

Det gode og glade følelsen du får når du får sånne ting er bare helt utrolig!

Dette her lagde en utrolig god person til meg♥ Loveu!

 

-Har du noen gang fått noe liknende?

 

-Anne Britt

Tacokveld med verdens beste!

28.aug.2011 @ 10:30 i Herlig! 3 kommentarer

Heisann!

I helga har jeg hatt besøk av Elisabeth ♥ I går lagde vi taco mens vi hørte på høy musikk og koste oss skikkelig! Vi prøvde oss på å spille Eyetoy,men det virka dårlig så vi spilte heller buzz. Jeg tapte tre av tre ganger! -.- Og jeg er dårlig taper,så kan si at jeg ble litt sur da ja,haha!

Men uansett,så har jeg hatt en kjempekoselig helg sammen med verdens beste venn! ♥

Bare pass deg!

Nam nam sier bare jeg!

 

-Hva har du gjort på i helgen?

 

-Anne Britt

Fant ekorn i hagen!

18.jul.2011 @ 21:12 i Herlig! 5 kommentarer

Heisann!

Jeg er nå på besøk hos søskenbarna mine,som bor på en liten plass som kalles Dokka. Noe av det første jeg fikk høre når jeg kom hit var at de hadde et ekorn inne i en boks! Du syns sikkert også at det høres veldig merkelig ut,men det er sant,haha! Ådne,skulle visst slå plenen en dag da han plutselig stoppet fordi en bitte liten ekornbaby låg på gresset! Så de tok vare på den stakkars ekornbabyen. Vi prøver så godt vi kan å gi den melk og holde den varm♥ Jeg syns det er en skikkelig nydelig skapning!-Har du noen gang funnet et ekorn i hagen?

-Anne Britt

Snart slutt!

09.jun.2011 @ 19:27 i Herlig! 2 kommentarer

Nå er det ikke lenge igjen,faktisk bare en dag igjen av hele ungdomsskolen! En dag igjen med en fantastisk klasse, en dag igjen før sommerferie, en dag før folk skilles og en dag igjen som jeg skal nyte! Nyte den siste dagen sammen med en fantastisk klasse♥

Det er sikkert mange som tenker at " jaja,jeg kommer jo også til å savne klassen min. Men livet går videre!" Selvfølgelig går livet videre for min del også! Men C-klassen er en spesiell klasse,på en bra måte. Vi har vært den mest bråkete klassen, den "beryktede" klassen,klassen lærerne har slitt med, den mest sporty klassen og ikke minst den beste klassen! Vi har gjort og opplevd så mye sammen,ting som vertfall jeg vil komme til å huske. Jeg er virkelig glad jeg kom i denne klassen, tror nok ikke at jeg hadde klart meg så bra i noen av de andre klassene. Haha.

Jeg må si at jeg gruer meg litt til å slutte på ungdomsskolen, selv om det skal bli fantastisk med sommerferie!♥ Sier ikke det at jeg ikke vil slutte på ungdomsskolen og ikke gå videre i livet. For det vil jeg! Gleder meg jo til å begynne på videregående, få nye venner og komme videre! Og på avslutningsfesten for 10.klasse på fredag, er jeg ganske så sikker på at de fleste kommer til å gråte! Vertfall oss jentene. Men satser på at det blir en fin kveld uansett.

 

Men nå skal jeg ikke prate mer,men heller vise derenoenbilder fra C-klassen♥;

Kommer virkelig til å savne dere folkens,dere er best!♥

 

-Kommer du til å savne klassen din?

 

-Anne Britt

Ut på tur aldri sur, når man er på klassetur!

03.jun.2011 @ 23:11 i Herlig! 0 kommentarer

Heisann!

Fra i går til i dag har jeg vært på klassetur. Dere syns sikkert at det var en veldig kort tur,men jeg og sikkert alle de andre, syntes nok det var en lang nok tur. Siden nesten ingen sov i natt! Å GUD,så trøtt jeg er! Men jeg skal ikke klage. For det har vært en kjempekoselig tur med masse herlig folk♥ Siden det ikke er så mye å skrive,så legger jeg heller ut bilder som mest sannsynelig beskriver mer!Blåkulen til Ruben eller paintball! Den ser mye verre ut i virkelighetenVi spillte paintball også,men jeg har ikke bilder av det akkurat nå. Men kommer sikkert senere!

Jeg hadde det vertfall kjempekoselig, selv om det ikke det ble så mye søvn!

 

-Har dere hatt klassetur?

 

-annis1995♥-

hits