Vil du ha myke og glatte hender?

12.06.2012 @ 19:10 i Hverdag 4 kommentarer

Jeg rekner med at de fleste har hørt om Mary Kay produkter?

Til jul for noen år siden fikk jeg håndkrem produkter fra Mary Kay av bestevenninnen min. Pakken inneholder 3 produkter som jeg fortelle dere litt om nå:

Til venstre:Hånd skrubb

I midten: Hånd mykner

Til høgre: Hånd krem

 

Trinn 1:

Først begynner du med den tynneste flaska som er i midten av bildet. Dette er en ganske så tykk og feit krem så du trenger ikke ta så mye om gangen. Du begynner med å smøre denne kremen godt utover hele hånden din. Du skal ikke vaske av denne kremen!

 

Trinn 2:

Så tar du pumpe flaska som er til venstre på bildet. Dette er en hånd skrubb som du skal smøre opp på den feite kremen som du nettopp har smørt på. Denne skrubber vekk døde hudceller og annet som gjør til at huden ikke er myk. Når du har smørt hånd skrubben skikkelig utover hånden, vasker du det godt av. Du skal ikke kunne kjenne noen "steiner" på huden etter skrubben!

 

Trinn 3:

Til slutt tørker du hånden din og smører på hånd kremen som er til høgre på bildet! Denne virker som en helt vanlig hånd krem, men etter å ha smørt på de to andre produktene så blir huden din dobbelt så myk og glatt enn viss du bare skulle smørt på en vanlig hånd krem!

 

Dere tenker kanskje at dette er noe som tar lang tid, men der tar dere feil! Dette tar maks 2 minutter, og du vil få et dobbelt så bra resultat! :) Jeg syns vertfall at dette er noe som dere burde prøve, selv om det kanskje kan være litt dyrt! Det finst selvfølgelig andre Mary Kay produkter, men dette er den eneste jeg har prøvd da!

 

-Har du prøvd Mary Kay før, eller er det noe du vil vurdere å prøve?

-Annis1995


4 kommentarer

Postet av: inspire

Har dette håndsettet selv faktisk og jeg synes det er helt fantastisk! Får jo silkemyke hender. Har også leppeskrubben og jeg er veldig fornøyd med alle produktene :)
Dato: 12.06.2012 Tid: 19:33 URL: http://inspire.blogg.no/

Postet av: Elisabeth

Har sånn eg og! haha.. men det funka ganske bra. Litt dyrt, men det er verdt prisen :)
Dato: 12.06.2012 Tid: 19:38 URL: http://elisabethinwonderland.blogg.no

Postet av: Anne Britt

Elisabeth: Helt enig! Det er litt dyrt,men verdt det! :)
Dato: 12.06.2012 Tid: 19:42 URL: http://annis1995.blogg.no/

Postet av: Marita Solheim

Har dette settet, elsker det! Silkehender jo :o
Dato: 12.06.2012 Tid: 22:30 URL: http://www.maritasunshine.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits