KABAL FORKLARING

13.jun.2011 @ 21:26 i Hverdag 1 kommentar

Så lite som jeg har å gjøre så spiller jeg kabal. En kabal som Elisabeth lærte meg(Advarsel: blir lett avhengig av den!),men som jeg ikke aner hva heter! Jeg liker hvertfall veldig godt å "legge" den,så tenkte jeg skulle prøve å forklare dere hvordan det fungerer:

1: Du begynner med å ha 3 kort i 5 bunker,slik som du ser på bildet.

2: Derretter tar du fortsatt 3 kort i hver bunke å legger slik at du ser kortene,slik som på bildet. Du skal nå se om du finner to like kort, og i dette tilfellet så var her ingen like kort.

3: Når der ikke er noen like kort skal du trekke et kort fra bunken med kort som du ikke brukte. Jeg trekte en 9-er, og siden der ikke var noen andre 9-ere så trekker jeg bare et nytt kort fra bunken. Når du får 2 like kort så tar du de og legger i hver sin bunke,sånn som du ser...

4: ...HER! Så da viss du ser at du har to like kort på "brettet",altså på selve kabalen,så tar du selvfølgelig opp de og legger de i hver sin bunke,sammen med de andre som du har fått like.

5: Men etter hvert så blir det jo tomt for kort i kabalen,eller den ene "vingen" til kabalen hvis jeg kan kalle det det. Så da blir det seendes slik ut: som bildet under. Da blir du nødt til å snu bunken slik at det ser....

6: .....SLIK ut; som bildet under viser. Etter det fortsetter du bare å finne to like kort7: Når du ikke kan finne flere like kort og den ekstra bunken med som du kan trekke kort fra er tom,så er kabalen ferdig! Da tar du den ene bunken å teller hvor mange kort du har. Mitt beste er 20 kort,jeg slo faktisk rekorden min akkurat nå! (Min forje rekord var 19)Jeg vet ikke om du skjønte noe i det hele tatt,men jeg prøvde hvertfall!

 

-Kan du denne kabalen?

 

-Anne Britt

1 kommentar

Postet av: Mari & Birgitte - To glade jenter

Joda, skjønte det :D
Dato: 13.jun.2011 Tid: 21:29 URL: http://mariogbirgitte.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits