Hvem er jeg?

05.mar.2011 @ 21:16 i Hverdag 2 kommentarer

Heisann!

Jeg har ikke hatt noe blogglyst de siste dagene så har ikke blitt noe særlig av det!

 

Jeg tenkte at jeg kunne fortelle dere litt om meg selv. Er vel litt greit å vite hvem som står bak denne bloggen,eller?

Jeg heter da Anne Britt og kommer fra en helt grei bygd med navnet Breim. Mange klager veldig på at her lukter møkk hele tiden, men jeg er blitt ganske så vandt med det,hehe! Jeg blir 16 år 31.mai, noe som jeg gleder meg til egentlig! Jeg vet ikke helt hvorfor, men da er jeg jo litt mer voksen og ikke minst så kan jeg begynne å lærekjøre. Det både gruer og gleder jeg meg til! Jeg strekker meg også 170cm over bakken.

Jeg har mange gode venner, som jeg er så sinnsykt  glade i!♥ Og på fritiden liker jeg å vere med venner, danse, gå på zumba og sitte på dataen. Må si at dataen er en god venn av meg, hadde ikke klart meg uten. Uff!

Dans er noe jeg virkelig brenner for! Har danset siden jeg var 6-7 år og jeg elsker det!♥ Dans er noe som jeg mest sansynlig kommer til å fortsette med så lenge jeg kan!

Jeg er vel den personen som man kan kalle "veldig følsom". Hvis jeg ser en film som er trist, så bare fosser tårene. Jeg klarer virkelig ikke å holde igjen noe som helst. Sånn egentlig så trenger ikke filmen å vere så veldig trist heller, for jeg kan begynne å gråte av den minste ting når det gjelder film! Sånn i daglig livet så kan jeg av og til ta meg veldig nær av ting og kan bli veldig fort såret! Også blir jeg vel egentlig veldig fort sjalu... men det gjelder mest om gutter. Når det gjelder følsomheten og sjalusien min, så er det ikke noe jeg liker i det hele tatt. Jeg hater egentlig å vere såpass følsom!

Jeg har vel egentlig veldig dårlig selvtillit! Jeg har ikke hatt så veldig dårlig selvtillit før,det har vel egentlig komt litt mer i det siste... og dette gjør også at jeg blir mindre trygg på meg selv, noe som ikke akkkurat er så veldig positivt. Men en ting som jeg syns er litt positivt med meg, er det at jeg er såpass omsorgsfull ovenfor andre! Jeg klarer ikke se at folk har det vondt, er utenfor eller blir urettferdig behandlet! Jeg får bare helt vondt av sånne ting!

På skolen er jeg helt ok, ikke noe skolelys men heller ikke dårlig. Jeg har bestemt meg for å prøve å virkelig jobbe med karakterene frammover til sommeren! De teller jo liksom på hele avgjørelsen om jeg kommer inn på dans eller ikke!

Når det gjelder fine bilder, sitater eller sanger så er jeg veldig svak for det! Noe som vennene mine vet veldig godt,haha! Det gjelder spesielt fine sitater. Jeg "forelsker" meg sinnsykt lett i sånne ting! Og det som er så rart er at ca alle sitatene jeg finner minner meg så mye om meg selv! Akkurat som om den som har skrevet det har tatt tankene ut av hodet mitt. Så sitater er noe jeg virkelig elsker♥

 Noen sitater som jeg syns er fine!
Slengte bare med et bilde av meg, er ikke det fineste bildet av meg men det får bare gå!

 

-annis1995♥

 

2 kommentarer

Postet av: Silje

søte jenta mi<3
Dato: 05.mar.2011 Tid: 21:24 URL: http://silldus.blogg.no

Postet av: Maria

ikkje minst sengelappen <3
Dato: 06.mar.2011 Tid: 12:48 URL:

Skriv en ny kommentar

hits